7 юли 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 221 - Обзор

Искам да благодаря на всички,които взеха участие в моето предизвикателство, макар и малко всички проекти бяха по своему уникални, интересни и различни.
Не съм любител на рандом -а и затова подходих съвсем, ама съвсем субективно и искам да наградя два проекта. Първият е на Роси/Голди/ с картичката, с която откри предизвикателството, изключителен подбор на детайли, отговаряща на зададената "рецепта" и тя е моят победител, който освен печатчето, ще получи и 20 дизайнерски листчета 6" на 6 ", по един метър от три различни цвята ръчна, памучна дантела и един пакет прекрасни розови рози. Вярвам, че скоро ще се появят на нейните прекрасни картички.
Честито Роси и благодаря за удоволствието!
Втората награда,ще отиде при Светлето/Креатив/, уникалния и почерк, идеите и посланията и винаги са носели един невероятен заряд, заряда на творец.  За нея съм подготвила също 20 листчета с дизайнерска хартия, дантела и бели рози, които вярвам ще намерят място в уникалните и проекти.

Благодаря ти, Светле!

Честито на победителките!

 Благодарим на Ива за цветното предизвикателство!

Благодарим и на всички, които се включиха!


Роси/Голди/ ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 221 6-16 юни 2014г.
Ще чакаме да ни разкажеш за направата на прекрасната си картичка.
Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 15 август!

3 коментара:

goldie каза...

Ехааа,влизам да търся вдъхновение, а си намерих УСМИВКА.Благодаря за наградата.Това е една от любимите ми напоследък картички и съм много щастлива,че е отличена!
Благодаря ти Иве!

Анонимен каза...

Честито! И на живо е прекрасна, даже още повече! Всички в Творческата къща и се радват.
Магазин Creative

Creative каза...

Сега виждам отличието и съм изключително трогната! Благодаря от сърце!