Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

23 май 2014 г.

Четвърто декупажно предизвикателство - Обзор

Благодарим на всички, които се включиха в нашето Четвърто декупажно предизвикателство. Видяхме наиситна прекрасни кутийки.
В това предизвикателство, екипът на спонсора - "АМГ Вижън" ООД електронен магазин http://naborsata.com/ реши да даде две награди.
Победител на предизвикателството става участие № 30 - Валентина Генова с нейната парижка кутийка:


Валентина
ти получаваш наградата на спонсора, а твоят проект става Декупажен проект на месеца  и можеш да използваш нашият банер, към който да добавиш - Четвърто декупажно предизвикателство в Картичкофурии - 16 април - 16 май 2014г. 


Равностойна награда получава участник № 27 Татяна Попова:


Честито на победителките!

Молим да напишете адресите си на мейла на Картичкофурии, за да получите наградите си.

В Декупажното трио, избрано от журито и Картичкофурии, по реда си на участие влизат:

№  6 Мариана Иванова

№ 24 Елена Кирова

№ 28 Койна Пенева

Честито, момичета! Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него - Четвърто декупажно предизвикателство в Картичкофурии - 16 април - 16 май 2014г.
Благодарим отново на всички участници! Благодарим на спонсора за предоставените награди и на журито за неговата работа.
Каним ви да се включите в нашето Пето декупажно предизвикателство - "Пеперуди". Можете да участвате в него до 23,59ч на 19 юни, четвъртък. Очакваме вашите пеперудени идеи, а един от вас го очаква награда, предоставена от Greta's Art.

1 Comment:

BEARKIS said...

Браво, поздравления за победителките и триото!!!