Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

30 май 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 220 - "Море"

Здравейте, приятели!
Поздрави от морето!
Мечтаете ли вече за слънце, плаж и морски бриз? Въпреки дъжда е време да се отдадем на заслужена ваканция! Ако не можете да го направите в действителност, то нищо не ви пречи да го реализирате на картичка.
Темата тази седмица е "Море". Без ограничения на материали и техники!
А вдъхновението, което сме Ви подготвили е просто уникално!
Представяме ви невероятните квилинг картички на Нели!

Убедени сме, че повечето от вас са попадали случайно или не на нейния блог. Ако не сте го направете - заслужава си! http://nelika-neli.blogspot.com/2012/06/quilling-panel-7-23-28.html
Покажете ни как виждате морето в своя проект!
А това е нашата награда за победителя:
Greta`s Art

Благодарим на екипа на Greta`s Art за морското предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 9 юни, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

0 Comments: