Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

28 март 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 212 - "Пролетен празник"

 Скъпи приятели,с радост ви съобщавам,че започва новото предизвикателсво!
И тъй като вече зимата отмина,цветята цъфнаха,слънцето грее (на моменти) и се чуват птичи песни,то не е трудно да се досетите ,че предизвикателството,което сме ви намислили е вдъхновяващо,пролетно,слънчево и цветно! И  дори при вас в момента да е мрачно и мъгливо, извадете ножиците и лепилата и си създайте настроение(като дъга) с въображение.

Нашата тема,с която ви предизвикваме е "Пролетен празник" .Това може да е Великден,Цветница,Рожден ден на любим за вас човек, Имен ден и всеки пролетен повод, който ще ви накара да се усмихнете. И това е нашата цел, да видим повече усмивки и положително настроение чрез вашите картички ...а дано и ние ви създадем такова с това,което сме ви подготвили за вдъхновение и награда !


 Благодарим на екипа на Greta`s Art за пролетното предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 7 април, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

0 Comments: