9 март 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 206 - Обзор

Здравейте скъпи Картичкофурии!
Извинявайте за закъснението, но целият февруари не бях в София, освен това нямах и компютър и нет.
Едва тези дни успях да разгледам подробно всички чудесни проекти , с които момичетата са се включили в моето предизвикателство. Много благодаря на всички участнички за красотата , която са сътворили. Благодаря от сърце и на останалите вдъхновителки: Катя - Kakichka, Теменужка - nuschinka, Таня - tancheto !
А сега да обявя победителката: наистина всички заслужават и награда и поощрение, но няма да си кривя душата от пръв поглед най-много ми легна на сърцето
6. didSteF

с нейната невероятна, разкошна картичка и не по-малко красивото и затрогващо стихотворение на Мира Дойчинова, с което ни е представила картичката. Чудесна публикация!

Има и още една малка награда за 7. Toni-Tochica . Искам да и благодаря,за нейната прекрасна любовна приказка, която сподели с нас.
Мила Тони за теб ми се иска да направя едно тагче или картичка, каквото избереш ( може да си избереш и цветовата гама ,ако искаш) и да ти го изпратя.
Още веднъж благодаря на всички участници ! Пожелавам ви много вдъхновение , успехи и усмивки!
Мари

Благодарим на Мари за прекрасното любовно предизвикателство.

DidSteF ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 206 14-24 февруари 2014г.
Очакваме разказа за твоята Картичка победител на мейла на блога.
Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 2 май 2014г.

2 коментара:

Toni каза...

Чудесна изненада. Благодаря, Мари, радвам се че ще притежавам твое творение. Честито на Диди, заслужена победа!

Didi Georgieva каза...

Олееееееееее аз съм толкова изненадана, че незная какво да кажа:))))Благодаря ти много Мари!Тази картичка и на мен ми е една от любимите, защото вложих много ама много любов и старание.Радвам се, че съм успяла да го предам по някакъв начин и на теб.Благодаря!