Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

24 януари 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 203 - "Картичка телескоп и/или картичка с телескопично изображение"

Здравейте, казвам се Петя, моят блог е Мишо-Бохо. Радвам се, че имам възможността да ви предизвикам за първи път.
Много харесвам нестандартни и раздвижени картички.
Темата е "Картичка-телескоп и/или картичка с телескопично изображение (картинка)", докато се ровех в нета, попаднах на такива картички и в момента съм на тази тема.
Поне аз за първи път правя картички от този род. Картичките със снежковците ми доставиха голямо удоволствие, но другата - с телескопичното изображение - малко ме затрудни (както се вижда от самата нея).

Целта е да се преминава от по-голяма, към по-малка форма.
На този адрес http://www.splitcoaststampers.com/resources/tutorials/telescopingimage/ е показано как се прави картичка с телескопична картинка.
Надявам се, че много ще се забавлявате!
Победителите ще бъдат определени от мен. Наградата - шаблон за ембосинг и висулки детелинка са за картичката-телескоп, която най-много ме е впечатлила, а наградата - печатче, висулки, пера и малки джунджурийки са за най-интересната картичка с телескопична картинка.


Поздрави!
Петя

Благодарим на Петя за интересното предизвикателство. С нейно съгласие уточняваме, че пирамидалната картинка използвана за този тип картичка е известна като 3d twisted pyramid decoupage.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 февруари, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през април 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

0 Comments: