Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

17 януари 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 202 - "Някъде по света"

Здравейте, Вълшебници!

Дойде и моят ред, ...Just Me... , да ви предизвикам,но най-напред искам да честитя празника на всички дами празнуващи имен ден днес. Бъдете здрави,много вдъхновени и смело сбъдвайте своите мечти.

Темата която избрах за днешното предизвикателство е "Някъде по света"... или картичка вдъхновена от любима дестинация(място). Под място имам впредвид държава или град, който сте посетили или пък много мечтаете да посетите. Място което е оставило някаква следичка в сърцето ви,приятни емоции и чувства.Помечтайте,поразходете се из спомените си и вплетете тези свои емоции в картичка или пък друг хартиен проект на тази тема и... създайте своя шедьовър.

Ще ми бъде изключително приятно да помечтая, да попътувам с вас и ...да се насладя на красотите създадени от сръчните ви ръце.

Проекта който силно ме впечатли ще бъде награден с Ваучер на стойност 20 лв. От български крафт магазин.

Ето и моето вдъхновение към вас:


Благодарим на ...Just Me... за пътешестващото предвизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 192 в предизвикателството КФП 192 - "Квадратна картичка с картинка"наСтефка Пашова.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 27 януари, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през април 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.


2 Comments:

DreaMe said...

А може ли да не е картичка, а пано/ картина?

...Just Me... said...

Разбира се,че може. Ще ми бъде интересно да видя не само картички,а и други проекти по темата:)))