2 декември 2013 г.

Картички за децата - последна седмица

Искам да напомня, че тече последната седмица, в която можете да се включите с ваши картички в нашата благотворителна инициатива Картички за децата в подкрепа на Благотворителният базар на фондация "Нашите недоносени деца" Очаквам вашите картички до края на тази седмица. За повече информация можете да пишете на мейла на Картичкофурии.


Желаещите да се включат от Варна могат да го направят на 7 декември, събота от 11 до 11,30 ч във фоаето на маркет Карфур на бул Осми Приморски полк. Срещу входа на Карфур, където има едно кафене и две клатушки.  Много моля, който ще идва да ми пише на мейла, за да знам колко човека да очаквам. А също и ако този ден и час не ви устройват пишете, за да се разберем за други.


Напомням и на тези, които искат да се включат в традиционната размяна Картичкофурийска Коледа, че могат да го направят до 23,59ч на 6 декември, петък.  Записването става под ТОЗИ ПОСТ. Елате да празнуваме заедно Коледа.

А ето това е още една благотворителна инициатива, която търси хора с добри сърца: Благотворителен базар в подрепа на децата с редки болести


Няма коментари: