Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

20 декември 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 199 - ”Къщички в снега се гушат и коминчетата пушат”

Здравейте картичкофурии!
В студените декемврийски дни ви предизвикваме да се разтоварите вкъщи (с топла чаша чай,кафе или мляко) и да развихрите въображението си като направите зимни картички на тема ”Къщички в снега се гушат и коминчетата пушат” .

Очакваме вашите снежни творения и ви пожелаваме топла и уютна Коледа с любимите ви хора!
Нека Дядо Коледа сбъдне вашите желания!
Нашата награда е ваучер за пазаруване от www.gretasart.com на стойност 15 лв.

Благодарим на Greta`s Art  за училищното предизвикателство.

Това е последното предизвикателство за 2013г. при нас в Картичкофурии.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 6 януари, понеделник. Следващото ни предизвикателство очаквайте на 3 януари 2014г.Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Все още можете да си закупите Картичкофурийски календар 2014г. За целта само попълнете формата за заявка или пишете на мейла на блога:

ФОРМА ЗА ЗАЯВКА0 Comments: