Картичкофурии ви кани да се включите в отбелязването на своя осми рожден ден с играта ПРЕДИЗВИКАЙ КАРТИЧКОФЕЯ - Празнувай с нас!
Побързайте да се включите. Първият победител ще бъде обявен на 25 януари.
Картичкофурии ви канят да се включите в Единадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 21-22 април 2018г. в хотел "Аква" гр. Бургас.
Повече информация ТУК

20 декември 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 199 - ”Къщички в снега се гушат и коминчетата пушат”

Здравейте картичкофурии!
В студените декемврийски дни ви предизвикваме да се разтоварите вкъщи (с топла чаша чай,кафе или мляко) и да развихрите въображението си като направите зимни картички на тема ”Къщички в снега се гушат и коминчетата пушат” .
Очакваме вашите снежни творения и ви пожелаваме топла и уютна Коледа с любимите ви хора!
Нека Дядо Коледа сбъдне вашите желания!
Нашата награда е ваучер за пазаруване от www.gretasart.com на стойност 15 лв.

Благодарим на Greta`s Art  за училищното предизвикателство.

Това е последното предизвикателство за 2013г. при нас в Картичкофурии.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 6 януари, понеделник. Следващото ни предизвикателство очаквайте на 3 януари 2014г.Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Все още можете да си закупите Картичкофурийски календар 2014г. За целта само попълнете формата за заявка или пишете на мейла на блога:

ФОРМА ЗА ЗАЯВКАНяма коментари: