18 ноември 2013 г.

Картичкофурии педставя ... Красимира Иванова/krechi

Днес в Картичкофурии гостува една фея на блясъка. Вижте какво ще ви разкаже за себе си и за хобито Красимиа Иванова - krechi.

Казвам се Красимира Иванова, на 38 г. Родена съм и живея в гр. Бургас. Омъжена, с едно момче на 10 г. и половина.
Ника ми е krechi. Произлиза от първите две букви на името ми, не е свързано с нищо конкретно, просто това ми хрумна при регистрацията.Блогът ми е Handmade by krechi, а във Фейсбук можете да ме намерите тук - https://www.facebook.com/krasimira.ivanova.7
С картички се занимавам от 2009г. тършувайки из БГ мама. През Февруари 2010 направих първата си публикация. Тогава направих няколко картички за Свети Валентин, а след това за 8 Март и … няма спиране. Работя в сферата на търговията, но няма нищо общо с изкуство и картички. Хобито ми е едно разнообразие, което внася много цвят в напрегнатото ежедневие.

За тези от Вас, които не знаят, моята страст е броката. Използвам най-различни начини за неговото налепване. Използвам дигитални картинки, които оцветявам с моливи, имам и няколко гумени печата- от един подарък. Не използвам дизайнерски хартии, макар, че срещам все по- хубави десени. Обичам да си правя сама различни хартии. Фен съм на ръчно изработените като цяло картички. Имам няколко пънча, които рядко използвам. Обичам предизвикателствата, затова рядко правя два еднакви проекта. Изработвам покани и картички за сватби, рождени и именни дни, тейбъл картички, пликове за паричен /и друг/ подарък, кутийки и др.
Любимите ми материали са: брокат , двойно залепващо тиксо, сухо лепило, ножица, макетен нож, метална линия, салфетки, перли, камъчета и най- различни дантели, органза, панделки...

В последно време много се увличам по салфетки. Правя си от тях чудесни хартии. Също така изрязвам елементи и така си правя 3D проекти. Вече съм натрупала солидно количество пакети  с най- различни десени.

Първата картичка не я помня точно, но ще покажа една от първите ми опити:
Февруари 2010 г.
Ужас- и картичката, и снимката!

И някои, които много харесвам:
Тези картички са с най- голям брой посещения в блога!


През Август - Коледни 2010 г

Коледа 2011г
 
2011г.
Картичка с декупажна техника

Използване на декупажна техника – лято 2013 г.
Още мои неща можете да видите в албумите ми в Pinterest -  pinterest.com/krechi/.

6 коментара:

Le каза...

Ееех Красиии, една от твоите почитатели съм открай време, от началото всъщност. Най-много те уважавам и признавам затова, че запази себе си и твоя картичка ще позная навсякъде.В последните години се народиха десетки творци и картичкосъздатели, толкова много, че повечете загубихме личността и ентусиазма си. Повторихме, потретихме се...., но ти... , при теб не се намери втори блясъкотворящ.Затова си уникална! Браво! Браааво!

Te4eto каза...

И аз съм ти фен! И много се радвам, че освен че запази стила си съумяваш да се развиваш и не на последно място че си толкова слънчева!!!

Krasiana Kostova каза...

Най- бляскавата! Все си миля, че като те видя след теб ще има следи от брокат:)))

krechi каза...

Благодаря на всички за милите думи, трогнахте ме!

КаРи каза...

Напълно съм съгласна с Le!
Имаш стил толкова лесно-разпознаваем, че да си кажа - да, това е krechi! Блясък от самото начало, който успя да запазиш и да превърнеш в твоя "марка":))
Много се зарадвах да прочета представянето ти тук! И как разказваш за отказа да ползваш дизайнерски хартии, пънчове и да останеш вярна на себе си!
Продължавай да блестиш!

krechi каза...

Благодаря, КаРи!
Не е лесно да се следва един определен стил, при толкова много изкушения на пазара... Но този брокат ми е под кожата :)!