Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

5 ноември 2013 г.

Картичкофурийски календар 2014г - избраните картички

Дойде време да ви покажем картичките, които ще бъдат включени в Картичкофурийски календар 2014г.
Оказа се изключително трудно и доста оспорвано да изберем само 12 картички сред толкова много прекрасни участия. Въпреки затрудненията, които срещнахме при избора накрая журито се спря на:

м. Януари Росица Иванова Goldie


м. Февруари Стефка Бешковска Te4eto

м. Март Бисерка Вълканова Bearkis

м. Април Даниела Малчева DreaMe


м. Май Виолета Иванова Vilini


м. Юни Маргарита Маринова Маги

м. Юли Мария Чочева

м. Август Станимира Янчева Just Me


м. Септември Радостина Енева JIJI


м Октомври Елена Чернева

м Ноември Калина Павлова KalySto

м. Декември Андреяна Попматеева Addii

Честито на всички, чийто картички попаднаха в календара! На тези, чийто не успяха мога да кажа, че аз лично съжалявам, че годината има само 12 месеца, защото иначе още много красито щяха да намерят своето място в нашият календар.

Искам да благодаря на всички, които се включиха със своите картички в тази инициатива на Картичкофурии. Видяхме наистина прекрасни картички, които ще останат в албумите на страницата на Картичкофурии във Фейсбук, за да може всеки да им се радва.

Специални благодарности на дамите от журито, които отделиха от времето си, за да направят своя избор. Нямаше как да включим всички избрани от всяка от тях картички, за съжаление.

Моля, момичетата участващи в календара да напишат на мейла на Картичкофурии каква лична информация искат да бъде публикувана за тях до картичката им.

Поради слабият интерес се отказахме от идеята за изработването на голям 13 листов календар. Останахме засега само на варианта календар пирамидка. Продължаваме да събираме заявки за този тип календар.

9 Comments:

DreaMe said...

Ехееее - много се радвам, че баш моя месец април е с моята картичка, която на всичкото отгоре ми е една от любюмните, както казваше дъщеря ми като беше малка. БЛАГОДАРЯ, момичета! Спорно картичкофурийстване, особено на тези, които си изкарват хляба с това!

Addii said...

Много се радвам ,че и моя картичка ще има в календара сред другите красоти !Ще бъде прекрасен календар ...!

honey_bunny said...

Браво на Избраниците! :))) <3 След всички предложения, които видях в страницата на Картичкофурии, се съмнявах, че може да бъде избрана моя картичка... Благодаря, момичета, от сърце за признанието и честта! :)

Te4eto said...

И аз и аз благодаря на журито! Много се радвам!

KalySto said...

Благодаря, на всички и на журито,че моята есенна картичка ще е в календара!Поздрави и на останалите момичета за чудесните произведения :)

Ellie said...

Наистина много се радвам, че моя картичка е попаднала в селекцията на журито! Имаше наистина невероятни картички-сигурна съм, че задачата никак не е била лека. Честито и на останалите момичета!

...Just Me... said...

Щастлива съм ,че в този чуден и пъстър календар ще намери място и моята картичка. Благодаря от сърце на журито за високата оценка,поздравления и за останалите момичета!

vilini said...

Толкава красота събрана на едно място прави изборът много труден.
Благодаря! За мен е голяма чест.

Маги said...

:) Благодаря на журито! Много се радвам, че ще има моя картичка в календара.