15 ноември 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 194 - „Традиционна коледна картичка в червено и зелено”

Здравейте,

Много се радвам, че ще ви предизвикам точно в разгара на коледната подготовка. Това е моето пето предизвикателство и се надявам да има много участици, защото темата е:

„Традиционна коледна картичка в червено и зелено”

и за да има все пак елемент на предизвикателство имам още едно допълнително условие – картичката трябва да е декорирана и от вътрешната страна. Ако решите да се включите с АТС –та, нека да са с украсени гръбчета.


Победител ще е картичката, която харесам най-много. Наградата – блокче коледни хартии.

Te4eto


Благодарим на Te4eto за коледното предизвикателство!

Тя стана Картичкофурия на седмицата 185 в предизвикателството КФП 185 - "Шейкър картичка"наТони. За своята Картичка победител тя разказва в ТАЗИ публикация.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 25 ноември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през февруари 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Каним ви да се включите със свои картички в благотворителният базар на Фондация "Нашите недоносени деца". Как да направите това можете да научите от ТАЗИ публикация.