12 ноември 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 190 - Обзор

Привет, момичета!
Радвам се, че силното ми желание за хубаво време и за още топли и слънчеви дни се осъществи. Сега се наслаждавам, а предполагам и Вие, на пъстрите есенни краски и по-спокойно се настройвам за предстоящите студени дни.
Заредих се с положителни емоции и от Вашите проекти, които бяха толкова различни и като усещане, и като интерпретация. Сигурна съм, че сте навестили нашето местенце с очакване, за да видите дали вече не е обявено името на победителя. Искам отново да благодаря на всички момичета, които се включиха в „Сред цветята”-предизвикателство по рецепта. Ех, рецептата... стана малко както при приготвянето на сладкишите  ...
По-лесно би било да определя трите проекта, които ме впечатлиха най-много, отколкото да назова името само на един от Вас, но нали затова е рецептата(хитро, а?).
Честта да бъде победител се пада на Кakichka(Кат) и нейното първо предложение, защото това беше картичката, която ме накара да се усмихна(да си призная, че направо се посмях) и ми донесе настроение.


От нея лъха свежест, грее „парижка картинка” и погледът се привлича от жълто цвете, което едвам седи мирно в не много правата рамка 
Благодаря Ви за красивите цветя и Ви пожелавам много вдъхновение и настроение за творчество! И не забравяйте да се усмихвате!
Поздрави от мен Златина

Благодарим на Златина за цветното предизвикателство.

Кakichka(Кат) ти си Картичкофурия на седмицата 190.  Можеш да използваш нашият специален банер като добавиш текст КФП 190 18 - 28 октомври 2013г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
Твоето вдъхновение ще предизвика останалите картичкофурии на 10 януари 2014г.
За да получиш наградата си напиши адреса си на мейла на блога.

2 коментара:

Kati каза...

Много благодаря за оценката, страхотно ме зарадвахте.

Toni каза...

Прекрасен избор, честито Кати.