9 октомври 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 187 - Обзор

Здравейте, сръчни и търпеливи картичкофурии!
Радваме се да видим, че пергаментовото изкуство придобива все по-голяма популярност и благодарим на всички, които въпреки ангажираното си ежедневие намериха време и за малко нежност и красота.
Вашите предложения илюстрираха разнообразните техники, теми, идеи и приложения на пергамано-техниките в изработката на картички. Събудихте възхищение не само в нас, но и във всеки, видял творенията ви. Ахкахме и охкахме при всяко ново предложение, но най-много овации събра картичката с теменужки на Величка Петкова.

Благодарим на всички, които успяха да се включат и се надяваме скоро да ви предизвикаме отново!

Крафт Фактори

Благодарим на Крафт Фактори за вдъхновяваващото предизвикателство.

Честито на победителката!

Величка Петкова ти си Картичкофурия на седмицата 187. Можеш да използваш нашия специален банер като добавиш текст КФП 187 27 септември 7 октомври 2013г. За да получиш наградата си, напиши адреса си на мейла на блога.

3 коментара:

Величка Петкова каза...

Много, много благодаря! Това е първото ми участие в предизвикателство и съм страшно развълнувана и щастлива! "Пергамано" е любимата ми техника и просто не можах да устоя. Още веднъж благодаря на Крафт Фактори и на Картичкофуриите за чудесното предизвикателство!

Крафт Фактори каза...

Честито, Величка! Продължавай да ни радваш с прекрасните си творения и се надяваме да видим още от тях и в други предизвикателства!

BEARKIS каза...

Дантелено ,възхитително!Не съм пробвала тази техника,но творбата ти ме очарова,поздравления!!!