Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

2 септември 2013 г.

Картичкофурийски календар за 2014г

Мили картичкофурии,
както знаете много обичаме да ви изненадваме с нови и различни идеи. Днес е денят, в който искаме с ваша помощ да стартираме реализирането на една нова наша идея.
Искаме да ви поканим заедно да създадем един Картичкофурийски календар за 2014г.
В него дванадесетте месеца ще бъдат представени с дванадесет ваши картички.
В съставянето на календара можете да участвате с каквито желаете ваши картички, без значение кога са направени. Важно е картичките, с които се включвате да отговарят на темата на месеца, в който участват. Нека вашата представа за съответния месец ви вдъхнови за това къде да включите картичките си.
За да можем да съберем вашите предложения ще направим 12 албума на страницата ни във Фейсбук -  Картичкофурии. В тях ще можете да видите всички участия, на които ни изпратите снимки на своите картички до 15 октомври. Напишете ни мейл на cardsaddicted@gmail.com, в който прикачете снимки на своите картички, като напишете коя картичка за кой месец се отнася. Няма ограничения в броя на участията.
За да оценим вашите участия ще съставим жури, което ще избере победителят за съответният месец.
Така избраните победители освен с картичката си ще могат да участват в календара и с кратка информация за себе си - име, мейл, адрес на блога.

Молим участниците в нашият Картичкофурийски календар да напишат публикация за него в блога си, да поставят снимката от тази публикация като банер и да харесат страницата ни във Фейсбук -  Картичкофурии.

Надяваме се до 1 декември нашите календари да са готови и вие да можете с тях да зарадвате своите близки и приятели. Ще могат да бъдат поръчвани на мейла на Картичкофурии или чрез съобщение на страницата ни във Фейсбук.

3 Comments:

BEARKIS said...

Чудесна идея,поздравления!!!!

Toni said...

Браво, чудесна инициатива.

Creative said...

Ехаа, страхотна идея! Поздравления!