Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

10 юни 2013 г.

Календар на картичколюбителя

Мили картичкофурии,
Днес искаме де представим на вашето внимание една нова страница в блога Картичкофурии.
От известно време искахме да направим нещо такова и сега то е факт.
В българското интернет пространство вече има доста блогове на майстори на картичките, а също и предизвикателства. Време е да има едно място, в което всеки, който желае да може да провери кои са текущите игри, в които би могъл да се включи и да покаже какво може.
Много хора искат да отбележат годишнината на блога си или рождения си ден или някакъв друг повод като поканят всички да се включат в тяхната игра или награда. Искахме да има място, където те да могат да обяват своето събитие и да поканят всички да се включат.
И така какви са интересните места за участия и награди можете да научите от новата ни страница -

Календар на картичколюбителя.


Искаме да благодарим на Росица Катрева, която е нашият сътрудник по създаването на тази страница и ще ни помага да я попълваме с всички актуални събития. Заедно с нея ще следим какво се случва в нашият български картичкосвят и ще ви информираме за текущите игри.

Тъй като се случва да пропуснем някого ви каним, ако имате някакво събитие или се каните да стартирате такова да ни пишете на мейла на блога и ние ще ви включим в календара.
Все  пак това е само страница в блога и затова  в нея ще обявяваме само събитията. Дали сте спечелили дадено предизвикателство или награда ще трябва да проверявате в мястото, където сте участвали.
Надяваме се да бъдем полезни на всички с нашата нова страница.

6 Comments:

tangenta said...

Чудесна инициатива - много полезна информация както за различните предизвикателства, така и за сроковете им. Спестява разхождане по сайтове и блогове или пък пропускане на важни събития. Благодаря!

Елена said...

И на мен много ми хареса идеята, браво на Роси. ЗА съжаление почерпката при мен изтича днес и няма как да я включим :) Следващият път непременно ще публикувам и тук.( ако някой е прочел и още не е разбрал - имате време до 23:59 днес)

Tonya Blagoeva said...

Чудесна инициатива. Браво, момичета. Аз редовно пропускам по нещо, така ще имам напомнянка:)

Kakichka said...

Поздравления за това, че любимия ми блог постоянно расте и се развива - успявате всеки път да ме изненадате с нови и полезни неща. Браво и на Роси, за желанието да помогне на всички ни да се ориентираме още по-добре в забавните места, които ни предизвикват и радват. Респект!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ said...

Поздравления и за това начинание...Хубаво е наистина да има такова "място за подсещане". Браво, момичета!

Росица Катрева said...

Благодаря, мили момичета. Идеята си е на Картичкофурии, аз само ще се оглеждам :) и ако видя нещо ще го добавям. Винаги се изпуска по нещо, затова и вие се оглеждайте и сигнализирайте. Никой няма да е изпуснат нарочно. Обичаме всички креативни ръчички и ще е хубаво, ако имаме възможност, да уважаваме всеки празник и предизвикателство. Въпросът не е в наградите, а във вътрешното удоволствие, което всеки от нас изпитва, когато създаде нещо с ръце от сърце :) Целувки и хубав ден ;)