10 юни 2013 г.

Календар на картичколюбителя

Мили картичкофурии,
Днес искаме де представим на вашето внимание една нова страница в блога Картичкофурии.
От известно време искахме да направим нещо такова и сега то е факт.
В българското интернет пространство вече има доста блогове на майстори на картичките, а също и предизвикателства. Време е да има едно място, в което всеки, който желае да може да провери кои са текущите игри, в които би могъл да се включи и да покаже какво може.
Много хора искат да отбележат годишнината на блога си или рождения си ден или някакъв друг повод като поканят всички да се включат в тяхната игра или награда. Искахме да има място, където те да могат да обяват своето събитие и да поканят всички да се включат.
И така какви са интересните места за участия и награди можете да научите от новата ни страница -

Календар на картичколюбителя.


Искаме да благодарим на Росица Катрева, която е нашият сътрудник по създаването на тази страница и ще ни помага да я попълваме с всички актуални събития. Заедно с нея ще следим какво се случва в нашият български картичкосвят и ще ви информираме за текущите игри.

Тъй като се случва да пропуснем някого ви каним, ако имате някакво събитие или се каните да стартирате такова да ни пишете на мейла на блога и ние ще ви включим в календара.
Все  пак това е само страница в блога и затова  в нея ще обявяваме само събитията. Дали сте спечелили дадено предизвикателство или награда ще трябва да проверявате в мястото, където сте участвали.
Надяваме се да бъдем полезни на всички с нашата нова страница.

6 коментара:

tangenta каза...

Чудесна инициатива - много полезна информация както за различните предизвикателства, така и за сроковете им. Спестява разхождане по сайтове и блогове или пък пропускане на важни събития. Благодаря!

Елена каза...

И на мен много ми хареса идеята, браво на Роси. ЗА съжаление почерпката при мен изтича днес и няма как да я включим :) Следващият път непременно ще публикувам и тук.( ако някой е прочел и още не е разбрал - имате време до 23:59 днес)

Unknown каза...

Чудесна инициатива. Браво, момичета. Аз редовно пропускам по нещо, така ще имам напомнянка:)

Kati каза...

Поздравления за това, че любимия ми блог постоянно расте и се развива - успявате всеки път да ме изненадате с нови и полезни неща. Браво и на Роси, за желанието да помогне на всички ни да се ориентираме още по-добре в забавните места, които ни предизвикват и радват. Респект!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Поздравления и за това начинание...Хубаво е наистина да има такова "място за подсещане". Браво, момичета!

Rosica Katreva каза...

Благодаря, мили момичета. Идеята си е на Картичкофурии, аз само ще се оглеждам :) и ако видя нещо ще го добавям. Винаги се изпуска по нещо, затова и вие се оглеждайте и сигнализирайте. Никой няма да е изпуснат нарочно. Обичаме всички креативни ръчички и ще е хубаво, ако имаме възможност, да уважаваме всеки празник и предизвикателство. Въпросът не е в наградите, а във вътрешното удоволствие, което всеки от нас изпитва, когато създаде нещо с ръце от сърце :) Целувки и хубав ден ;)