19 юни 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 172 - Обзор

Привет на всички участници в нашето предизвикателство на тема Дърво!

Радваме се, че вдъхновихме толкова много хора и че някои от вас участваха с по 2 и повече картички. Впечатлени сме от различните идеи и интерпретации по темата, както и от разнообразните техники, които сте използвали. Тук е момента да признаем, че не преценихме от самото начало колко ще ни е трудно да определим победител. Но няма как, и това трябва да се направи, затова организирахме жури от трима, разгледахме още веднъж подробно всички предложения, обсъдихме ги и решихме:
Наградата получава Боряна Йорданова с картичката “Дървото е символ на живота, а неговите плодове - мъдростта” от серията “Мъдри мисли и сентенции”.


Тази графична картичка ни впечатли с комбинацията от техники, които Боряна е използвала, вниманието към детайлите и най-вече с идеята, която е вложена в нея и настроението, което предизвиква.

Благодарим на всички участници и се надяваме скоро да ви предизвикаме отново!
Крафт Фактори

Благодарим на Крафт Фактори за вдъхновяваващото предизвикателство.

Честито на победителката!

Боряна Йорданова ти си Картичкофурия на седмицата 172 Можеш да използваш нашия специален банер като добавиш текст КФП 172  7 - 17 юни 2013г. За да получиш наградата си напиши адреса си на мейла на блога.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

DreaMeToni

Гергана КаратотеваЧестито момичета. Вие можете да използвате нашият банер за трио като добавите към него КФП 172  7 - 17 юни 2013г.

2 коментара:

borianaalex каза...

Благодаря много, че ме оценихте, Крафт Фактори! <3
Прекалено съм развълнувана, за да кажа повече.

Toni каза...

Чудесен избор на победител, Боряна беше и моя фаворит. Благодаря за избора на моя картичка в топ 3. :-)