27 април 2013 г.

Голяма картичкофурийска среща - обзор

Измина цяла седмица от Първата национална среща на картичкофуриите в Стара Загора. Време е за обзор. Можем само да кажем, че сбъднахме мечтата си. Нещо, за което си бяхме говорили, планирали, тръпнали в очакване стана реалност. Колкото и да си бяхме представяли кое и как ще бъде нищо не може да се сравни с реалните чувства и емоции, които ни изпълниха от срещата с всички вас и които ни държат и до сега. Сякаш хората от едно голяма семейство, разпиляни в различни части на страната се събрахме да се видим и да си поговорим.

Представяме ви малък фоторепортаж, за който сме използвали снимките, които Марианка направи, а също и доста снимки направени от участниците в срещата. Тъй като няма как да покажем всички направени снимки тук в Картичкофурии, ще направим специален албум на страницата ни във Фейсбук, където искаме да съберем пълна фотосесия на срещата. Каним всеки от вас, който е направил снимки да ни ги прати, за да ги съберем на едно място.


И тъй добре дошли в Стара Загора!
Това е хотелът, в който бяхме и чийто персонал ни съдейства за осъществяването на нашата среща.


Това е плакатът за срещата, за който искаме да благодарим на момичетата от Стара Загора.

Това са прекрасните кошнички, които те бяха подготвили за всички участници.

Прекрасните и много вкусни пити, с които ни посрещнаха старозагорки.

Книгата за пожелания, която ние от Картичкофурии донесохме. Благодарим за милите думи, които вие написахте в нея.

И ето срещата е открита и забавлението може да започне.
Не може да се предаде с думи цялата гама от емоции, които ни завладяха по време на така изпълнената с нови запознанаства и впечатления среща, но за това пък можете да видите снимките от нея в този албум http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152390740289625.1073741825.343314319624&type=1


Първата среща приключи и решихме да започнем да се подготвяме за следващата. Така че очаквайте новата ни среща  вначалото на есента във Варна.

Няма коментари: