10 февруари 2013 г.

Голяма Картичкофурийска среща - АНКЕТА!

Скъпи картичкофурии,
Много се радваме,че споделяте мечтата ни за национална среща на картичкоправещите в България.След написаните от вас коментари и разговори с част от магазините за крафт материали, решихме,че е добре да резюмираме основната идея в нова публикация.

Срещата трябва да се осъществи в по-голям град, предвид това, че всеки от нас трябва да може да пристигне на мястото оптимално бързо и удобно. Не всеки има собствен превоз, така че наличието на жп гара и редовен междуградски транспорт е предимство. В големите градове има подходящи хотели, които да отговарят на предназначението на нашата среща. Достатъчна леглова база, пространство, за нашите сбирки, нормални цени на нощувките.

Важен фактор е да имаме наш представител, който ще проучи нещата на място. Да договори най-подходящият хотел,с най-подходящите цени и отстъпки, които се правят за по-голяма група. Например Деляна от Стара Загора изрази своето желание съвместно с други картичкофурии да бъдат организатори на място. Следващата крачка е да ни предоставят информация за хотелите, цените.

В основата на идеята за нашето събиране са картичките, разбира се, това е нещото, което обединява всички нас.Това все пак ще е среща на картичкофуриите, т.е. на хората, които много обичат за картички и искат да се съберат с други себеподобни, за да обменят с тях своите идеи, мисли и чувства свързани с картичките. Другото което искаме да организираме, заедно с магазините е възможност да присъстваме на техните работилнички и демонстарции на живо. Голяма част от нас купуват материалите си онлайн и никога не са имали възможността да се докоснат до реалността на един крафт магазин. Един реален крафт магазин, със своите рафтчета с подредени богатства, с организираните работилнички за какво ли не – оцветяване, интересни сгъвки, топъл ембосинг и пр. Магазините ще могат да организират докосването до това, макар и за един ден. А който от тях има възможносттта и мобилността да транспортира и материали, които ние да видим и купим на живо. Едно своеобразно изложение на всичко свързано с нашето хоби.

За да имаме място, в което да осъществим всичко това е необходимо хотелът, в който ще се съберем да има подходящо помещение. Например т.нар конферентна зала.

Предварително ще се обяви кой каква работилничка смята да организира, а желаещите ще могат от своя страна потвърдят участието си в тях. Така ще имате възможност да се запознаете на живо с интересни техники и предварително всеки ще знае къде ще участва. Имаме достатъчно време, за да може всичко това да се организира и планира до последната подробност.

Прочетохме пуснатата във Фейсбук анкета и вашите отговори в нея и въпреки, че Велико Търново е чудесен град не мислим, че е достатъчно да се направи онлайн резервация за някъде си без да имаме някой, който да е там на място. Ако все пак държите точно там да е нашата първа среща молим човекът, който ще се наеме да организира всичко на място да се свърже с нас.

Има много хора, които не ползват Фейсбук и въпреки това биха желали да дойдат на срещата. За тях, а и за да можем ние да имаме поглед върху това колко от вас със сигурност ще дойдат и да можем да изготвим списък на участниците сме подготвили малка анкета, която можете да свалите от ТОЗИ ЛИНК:

Молим всички, които ще идват на срещата да я попълнят и да ни я изпратят на мейла на блога, като сложат заглавие на писмото Анкета.

Няма коментари: