23 февруари 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 155 - Обзор

Здравейте, феички, ето ,че дойде време да обявя и победителят в моето предизвикателство  на тема "мъжка картичка". Останах приятно изненадана,че се включиха толкова хора  с картички от хубава по- хубава. Благодаря на всички Ви от сърце, но победителят е само един ииииииии това е Tangenta с прекрасната си картичка, която ме плени от пръв поглед.


Страшно ме впечатли идеята с обединяването на двата печата и най-вече прозрачната плака, която играеше ролята на прозорче, зъбните колела, колата всичко, всичко си е точно на място.Чудесна композизия и е точно в мой стил. Браво ,Танче и честито ти си  победитят в моето предизвикателство! Ще чакам да получа адреса ти ,за да ти пратя наградката.

Благодарим на Анелия  за интересното предизвикателство.

Честито на победителката! За да получиш наградата си те молим да напишеш адреса си на мейла на блога.


Tangenta ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 155 8-18 февруари 2013г.
Като победител твоята картичка става участник в нашата рубрика Картичка победител и очакваме твоят разказ за направата и на мейла на блога. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии със свое предизвикателство на 10 май  2013г.

4 коментара:

bejko каза...

Честито,картичката е страхотна-много оригинална!

Being shMe каза...

Честито и от мен! Прекрасен избор на уникално добра мъжка картичка. :)ххх

Toni каза...

Тази картичка беше и моят фаворит! Прекрасна е! Честито, Танче!

tangenta каза...

Благодаря много - на Анелия за предизвикателството и високата оценка, а на останалите момичета за яката конкуренция. Прегръдки!