Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

23 февруари 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 155 - Обзор

Здравейте, феички, ето ,че дойде време да обявя и победителят в моето предизвикателство  на тема "мъжка картичка". Останах приятно изненадана,че се включиха толкова хора  с картички от хубава по- хубава. Благодаря на всички Ви от сърце, но победителят е само един ииииииии това е Tangenta с прекрасната си картичка, която ме плени от пръв поглед.


Страшно ме впечатли идеята с обединяването на двата печата и най-вече прозрачната плака, която играеше ролята на прозорче, зъбните колела, колата всичко, всичко си е точно на място.Чудесна композизия и е точно в мой стил. Браво ,Танче и честито ти си  победитят в моето предизвикателство! Ще чакам да получа адреса ти ,за да ти пратя наградката.

Благодарим на Анелия  за интересното предизвикателство.

Честито на победителката! За да получиш наградата си те молим да напишеш адреса си на мейла на блога.


Tangenta ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 155 8-18 февруари 2013г.
Като победител твоята картичка става участник в нашата рубрика Картичка победител и очакваме твоят разказ за направата и на мейла на блога. Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии със свое предизвикателство на 10 май  2013г.

4 Comments:

bejko said...

Честито,картичката е страхотна-много оригинална!

Being shMe said...

Честито и от мен! Прекрасен избор на уникално добра мъжка картичка. :)ххх

Toni said...

Тази картичка беше и моят фаворит! Прекрасна е! Честито, Танче!

tangenta said...

Благодаря много - на Анелия за предизвикателството и високата оценка, а на останалите момичета за яката конкуренция. Прегръдки!