Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

11 януари 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 151 - Моят прозорец

Днес предизвикателство към всички картичкофурии отправя Venelina Stefanova.

Темата на нейнто предизвикателство е Моят прозорец. Покажете ни вашият прозорец - този, който е в дома ви, този който си спомняте от детството от къщата на баба, замръзналият зимен прозорец покрит с прекрасни ледени цветя, прозорецът зад който искате да се скриете, за да творите или да мечтаете. Въобще нека видим как вие си представяте една картичка с прозорец на нея.

А това е картичката вдъхновение на Venelina:Победителят в предизвикателството, ще получи за награда чифт от прекрасните обеци, които Venelina изработва и могат да бъдат разгледани в блога и.

Благодарим на Venelina за интересното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 139 в  КФП "Нарисувай ми картичка" на Картичкофурии.
За своита картичка тя разказва в "Картичка победител 139"

Крайният срок за участие е 23,59ч на 21 януари, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 19 април 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.0 Comments: