Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

13 ноември 2012 г.

Картичка победител в КФП 139

Името ми е Венелина, и аз съм автор на картичката „ Есенно дърво” , победител в предизвикателство номер 139.

Моят начин на направа на картички е изключително опростен, относно материали. Залагам на художествени възможности и въображение. Както и в случая, съм провокирана от страхотната есенна атмосфера заобикаляща ни навън. Излязохме с малкото ми детенце и си направихме едно интересно и за двама ни занимание ( събиране на всякакви инетересни, пъстри цветя, бодили, листа... ), след което имах идея в главата си , относно дървото , оставаше само реализацията ( импровизация).Използвах темперни бои и естествени материали. Радвам се ,че се е получила приятна за „ окото”, правих я с голямо желание и вдъхновение, както и всичките неща, с които се захвана.

Благодаря Ви, и ще се срещнем тук на 11 януари 2013г, за да се опитам да ви вдъхновя и предизвикам!

2 Comments:

Марияна said...

Картичката е страхотна, много красива и направена с много въображение и талант!!!

Венелина Стефанова said...

Благодаря !