29 октомври 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 138 - Обзор

Здравейте Картичкофурии,

Последните две седмици с огромно удоволствие разглеждах вашите творения и се вслушвах в посланията, което носи всяко от тях.
Сигурно нямате търпение да разберете коя картичка е моя избор за картичка победител.
Най-напред искам да благодаря на всички момичета, които се включиха с оригиналните си идеи и чудесните си послания.
Беше ми изключително трудно да избера само една картичка, която да съчетава в себе си достойнствата на минималистичната картичка победител - едновременно да е максимално изчистена от елементи и да е максимално докосваща с посланието си..
Дълго се колебах дали да дам превес на минимализма или на посланието, дали да избере перфектното изпълнение, или вложеното чувство. Искаше ми се картичката победител да съчетава всички тези неща.
Имаше невероятно изпипани и красиви картички, майсторски изпълнени, такива които ме усмихнаха и такива, които ме умиляваха. Събрах всички в една папка и с часове ги разглеждах и умувах...
В крайна сметка реших наградата да отиде при картичката, която ме грабна най-силно с посланието си, както бях обявила в самото начало.
И така, наградата отива при Maria и нейната картичка с изчистен дизайн и с изключително универсално послание. Картичка,вътре в която човек би могъл да открие всякакво послание - от делово, до закачливо..Картичка, която със сигурност може да усмихне деня на всеки, подходяща е за всеки ден и абсолютно не се нуждае от повод, за да бъде подарена .Картичка, която макар и напълно изчистена, просто не се нуждае от никакво допълнение, освен усмивка .. (

Има обаче още една дама, която бих искала да наградя.Това е Kakichka за "цялостно творчество" на тема "По-малкото е повече". Всички картички, които тя публикува са с невероятно оригинални и любими мои послания. Въпреки това, искам специално да отлича една, чието послание е много силно и изключително лично за мен: " Домът е там, където е сърцето!",

Много харесвам това послание и винаги с удоволствие го ползвам..Със сигурност измежду картичките, които Kakichka включи в това предизвикателство има и други прекрасни послания,на които си заслужава човек да обърне внимание.
Ето защо реших да подготвя и за нея скромно подаръче - изненада.

Краси

Благодарим на Краси за страхотното предизвикателство.
Честито Maria и Kakichka.За да получите наградите си напишете пощенските си адреси на мейла на блога.

Maria ти си Картичкофурия на седмицата 138! Можеш да използваш специалния банер като добавиш текст КФП 138 12-22 октомври 2012г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
С твоето вдъхновение ще стартира Новата Картичкофурийска година на 4 януари 2013г.


3 коментара:

district2 каза...

Честито! И двете картички са забележителни!

Kati каза...

Честито на Мария, наистина е страхотно посланието и картичката :) Благодаря ти Краси за моята награда, с удоволствие правих всяка картичка за твоето предизвикателство и макар това да не е точно моя стил, все пак ми беше супер приятно да творя в него.

Maria Tchotcheva каза...

Аххх, страхотна изненада! Толкова е хубаво отново да бъда Картичкофурия на седмицата! Благодаря ти, Краси, благодаря ви, момичета :)