7 октомври 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство 135 Обзор

Здравейте, от мен - Кали (KalySto)! За мен беше истинско забавление  тези дни, да разглеждам пъстроцветните ви картички - колко много колоритни неща видях и на колко много красоти се усмихнах!Зaрадвах се и на всички, които се престрашиха да опитат някоя нова цветова комбинация, техника или начин на правене на цветенца.  И въпреки, че имаше много майсторски изпипани и с невероятно настроение произведения, реших все пак наградата да отиде  при картичката,която грабна погледа ми с разкошната интерпретация на цветовете (все пак такова си беше условието). И така…победител в „Играта на цветове“ е Таня (tangenta) с нейната картичка „Цвят лилав“(и жълт, и син) – вижте само колко  красиво ги е съчетала...

;Честито Таня, ти си Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш специалния банер като добавиш текст КФП 135  21 септември - 1 октомври 2012г. За да получиш наградата си напиши адреса си на имейла на блога.
Очакваме да ни изпратиш разказ за създаването на тази чудесна картичка на мейла на блога и твоето предизвикателство, което ще бъде 21 декември.

Благодарим на Кали за толкова пъстрото предизвикателство.

В Картичкофурйското трио избрано от Картичкофурии по реда на участието си влизат:

Диляна

 Vili Veselinova
  Стефка
Честито момичета! Можете да използвате специалният банер в блоговете си като добавите текст КФП 135  21 септември - 1 октомври 2012г.

Винаги ни е трудно да избираме триото, защото нещата, които правите са толкова красиви, но този път ни затруднихте изключително много. Прекрасни пъстри красоти видяхме в това предизвикателство.

3 коментара:

Стефка каза...

Сърдечно ви благодаря! Така ме зарадвахте!

Vili M. каза...

Благодаря за високата оценка!

tangenta каза...

Ах, ах, чак сега видях, че моята картичка е избрана. Много благодаря на Калисто - сега няма да мога да спя от радост ;-)))