24 септември 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 133 Обзор

Здравейте,
мисля е време да обявя кой печели наградата. Тъй като сина ми участваше дейно в избора на тема за предизвикателството, реших, че е редно да го оставя и той да избере картичката победител. Той като един типичен мъж избра картичка с кола - тази на Вили ( номер 11). Тя ще получи нашата скромна награда.

Но тъй като за мен колажите на Тони ( номер 15)и Ивка (номер 16) най-много се доближават до самия стил Микс Медиа, затова ще дам и на тях скромни наградки.

Благодарим на Кати, за интересното арт предизвикателство.

Вили, Честито! Ти си Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП 133 7-17 септември.
Очакваме разказа за направата на картичката ти за рубриката Картичка победител и предизвикателството ти, което ще бъде на 9 ноември!

Честито и на другите две победителки!

Момичета, за да получите наградите си напишете адресите си на мейла на блога.

Записването в тазгодишната размяна по повод Световният ден на Кардмейкинга 6 октомври продължава. Включете се до 23,59ч на 27 септември под ТАЗИ публикация. Елате да отбележим заедно нашият общ празник!

2 коментара:

Villi каза...

Пак останах без дъх:)))...нямам думи :))) Много приятно ме изненадахте и Огромно Благодаря!!! Това да изберете моето скромно творение пред всички прекрасни произведения на изкуството -за мен е голяма чест !!! Благодаря ти Марти!!!:))) Благодаря ви от сърце за страхотната емоция която ми подарихте днес:)))А вашето предизвикателство-беше изключително интересно и арт-определено много,ама много ме запалихте по този нов за мене стил и със сигурност ще опитвам още и още от него !!!:)))Благодаря :)

Toni каза...

Аз мисля, че не само ще опитавам в него ами ще творя главно в него...така се запалих, та не мога да намеря вода да се загася:) Кати, благодаря още веднъж за вдъхновението!