Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

20 септември 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 132 – Обзор

Здравейте дами, обичащи нестандартните и трудни предизвикателства!
Малко картичкофурии се престрашиха да направят черна картичка, но резултатите са просто невероятни!
Останахме много приятно изненадани от разнообраните идеи за черна картичка.
Изборът беше труден, но се спряхме на една картичка - участие 16 на Villi .
всичките й картички са много завладяващи, но тази

 най-точно отговаря на условието.
Поздравления Вили, ти печелиш ваучер за пазаруване от Greta's Art на стойност 15лв. Очакваме  да ни пишеш на info@gretasart.com.
Благодарим на Greta's Art за интересното предизвикателство.
 Вили, освен че печелиш  наградата на  Greta's Art  ти си и Картичкофурия на седмицата 132.Можеш да използваш специалния банер като добавиш текст КФП 132 31 август -  10 септември 2012г.

В Картичкофурйско трио избрано от Картичкофурии по реда на участието си влизат:

 Maria

perunika 2


Bo


Честито момичета! Можете да използвате специалният банер в блоговете си като добавите текст КФП 132 31 август - 10 септември 2012г.

2 Comments:

perunika said...

Изненадах се много приятно, за което благодаря! За мен беше удоволствие да участвам в това предизвикателство и направих картичките с голямо желание! Благодаря! Честито и на другите момичета!

Вили said...

Нямам думи:-D Много съм щастлива и огромно благодаря!:-D Това предизвикателство беше изключително интересно и вдъхновяващо за мен.:-) Честито и на другите момичета-картичкофурий!:-D