Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

25 септември 2012 г.

Картичка-победител в КФП 131


Бях много приятно изненадана, когато видях, че Нели е избрала моята картичка в това предизвикателство. Тя е от онези, за които нямаш никаква първоначална идея, но… и които се правят на един дъх, когато започнеш. Феята беше началото и около нея се завъртя всичко. Досега не бях оцветявала картинки или печати в проектите си и реших най-после да опитам. Много харесвам дигиталните печати на A Day For Daisies и избрах една от техните фея за първия ми опит. Лилавата гама беше задължителна, тъй като е любима на получателката - много близка моя приятелка. А останалото сякаш само се нареди – фонът, цветето, като едно малко слънце, което огрява феята, дребните детайли – с любимия дантелен пънч. Опитах се да съчетая в картичката няколко неща, които и двете много обичаме.


Благодаря на Нели за високата оценка и не забравяйте да се отбиете на 2 ноември за да видите с какво ще ви предизвикам.

0 Comments: