Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

30 август 2012 г.

Картичка победител в КФП 129

Ред е на Diana , победителката в КФП 129  " Скрапбук страничка – ОБИЧАМ…………. " да разкаже за своята чудесна страничка:

Здравейте Картичкофурии!

Не мога да повярвам, че спечелих... Много съм щастлива! :))
От доста време исках да направя опит за скрапбук страничка, но все не ми оставаше време или просто забравях...
Когато видях предизвикателството на Vilini за Картичкофуриите обаче реших, че моментът да се пробвам е дошъл. Няма да скрия, че и наградата ме стимулира допълнително! :))
На снимката е моят племенник Сашко, който вече е не на 3, а на 9 и половина, но неизменно прекарва летата безгрижен на колелото. Много му отива, тъй като той е с буен, независим и свободолюбив нрав.
За направата на страничката се стремях да се огранича до по-момчешки елементи (копчета, брадс, ред весели "топчета" отгоре) и цветове, но пък исках да не е и много "постна" - все пак е детска. :)

0 Comments: