Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

18 юли 2012 г.

Картичка победител в КФП 123
Моята картичка, синята врата, от дълго време я обмислях и виждах в представите си (знаете как става). А може би и защото вече си мечтая за почивка и за море :D Обичам да ходя в Гърция и там съм виждала много такива врати и прозорци, имам купища снимки..

Чудех се как да пресъздам една такава врата на картичка, купих си синя и бяла боя и отначало си мислех да използвам някакъв по-плътен картон. Не ми беше хрумвало да използвам кашон и тогава видях предизвикателството на Мария / MaDe. И реших да опитам.

Признавам си, че това ми е първият по-сериозен опит с кашона. Нямах идея дали изобщо ще се получи. Вратата всъщност е от парченцата, които използвах за да си правя експерименти :) Нанесох пласт синя акрилна боя, след това напукващ медиум и пак от акрилната боя и резултатът ми хареса. С рамката на вратата вече ми беше по-лесно и знаех какво да очаквам.

До последно се колебаех как да направя дръжките и се сетих за дребните елементи за бижута, които съм виждала да се продават.

И разбира се едно снежно бяло камъче от бреговете на Егейско море (винаги се изкушавам да си събирам такива камъчета, макар да не знам точно за какво ще ми послужат) и неизменните червени цветя.

Желая Ви чудесна седмица и хубава вечер!

Мария

0 Comments: