6 юни 2012 г.

Картичка победител в КФП 115


Много съм развълнувана от това, че спечелих предизвикателството на Дани, точно в деня на моят рожден ден и то точно с тази картичка.Още щом прочетох условието на предизвикателството знаех какво ще направя, защото и до ден днешен пазя прекрасния спомен за розовата градина на баба.Дните ми минаваха на този прозорец, гледайки цветята навън, когато времето беше лошо и не можехме да играем.Този розов храст е един от най-ярките спомени от моето детство и може би затова направих тази картичка с толкова много любов и емоция.Колкото до самите рози, изработих ги изцяло на ръка, рисувайки листенце по листенце.Стана малко бавно, но удоволствието беше голямо.Розите са направени от обикновена принтерна хартия, а основата е от два вида релефен картон с размер 13.5x13.5.Когато приключих с розите всичко вървеше много лесно и бързо.Направих прозорец, който декорирах с лента изрязана с пънч "Leafy Lace".Естествено като всеки прозорец и моят трябваше да има перде, в ролята на което влезе парченце дантела.
Картичката все още е у дома и чака специалния човек, който да я получи.Сигурна съм, че ще се разделя много трудно с нея, защото зад този прозорец съм заключила частица от моето детско сърце и спомена за една чудесна жена, която посвети живота си на своите внуци.

Пожелавам на всички вас никога да не губите частичката от детството, която всеки от нас пази, защото няма нищо по-красиво и чисто от усмихнато дете.

Благодарим на Tони за споделеното!

2 коментара:

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Мила Тони, за пореден път ме впечатли и развълнува с публикацията си ....Ще се радвам да ползваш със здраве скпомната ми наградка и да сътвориш още по-големи красоти! Утре ще я пратя...страшно много ангажименти около мен, да ме извиниш за закъснението! Поздрави.....

Тони каза...

Дани,не се притеснявай!Благодаря ти още един път.Наградката е много хубава,ще си я ползвам с удоволствие!Усмивки!!!