9 май 2012 г.

Картичка победител в КФП 113

Здравейте мили творящи дами,
Имам щастието да открия новата рубрика с представянето на моята картичка, която спечели 113-тото предизвикателство.

Тя все още не е предназначена за някого, но със сигурност получателят ще е някой много специален за мен човек. Възможно е да изиграе ролята на сватбена картичка , струва ми се подходяща.
Не знам вие как сте, но аз и друг път съм споделяла, че с някои картички ми е трудно да се разделя – и с тази ще е така.
Отне ми доста време изработката, но то е по-скоро защото аз не съм много организирана. Иначе след като се влюбих в тези врабчета имах идея какво излъчване ще им подхожда най-добре и тук на помощ ми дойдоха двете предизвикателства в които я включих – с техните рецепти ми беше по-лесно да подбера елементите.
Относно техниките няма нещо особено – любимият ми куилинг,дантелка - преди година се научих на тази техника или фриволите) точно с идеята да мога да си правя каквато дантелка ми трябва за конкретен проект...
И най-специално внимание в представянето ще обърна на дизайнерската хартия – мисля, че точно тя е елемента с най-силно излъчване. Подари ми я Мигито при нашата среща, заедно с още няколко прекрасни хартии! Тя определи и размера на картичката – малко нестандартен и по-голям от обикновено 14,5х19 см. И сега като погледна тази картичка си спомням как сладко си приказвахме на чаша кафе с Мигито и Даниелка ... и ми става хубаво, а дори не помня за какво сме си говорили!
И да знаете много, ама наистина много е приятно някой да оцени труда, желанието и емоцията, които си вложил в нещо! Много съм щастлива – за първи път ми се случва картичка , която съм включила в две предизвикателства да бъде отличена и в двете!!! Пожелавам на всеки да изпита такава емоция!
И заповядайте на 1 юни, да видите с какво ще ви предизвикам


Благодарим на Te4eto за споделеното!
В новата Картичкофурийска рубрика "Картичка победител", както и сами сте се досетили, всеки автор ще представи своята картичка победител.
Решихме, че това ще е интересно за всички и като опит и като преживяване.Наградата в предизвикателството взима Картичкофурията, но всъщност победителят е самата Картичката.Редно е да имаме специално място, в което да се наредят достойно Картичките-победители.

3 коментара:

Miss Emerald каза...

Страхотна рубрика! Тече, за теб специални поздрави! Та тази картичка напълно заслужава отредените й места и честно да ти кажа се радвам заедно с теб и си представям колко е хубаво, когато трудът ти, който особено при тази картичка, не е никак малко, е оценен достойно!

Ellie каза...

Тази картичка ми е абсолютен фаворит за сезона! Напълно заслужава призовите места в предизвикателствата. Има си собствено, уникално красиво и хармонично излъчване. Просто не мога да й се нагледам.

kenli каза...

Как ви хрумна?!?! Ама това е чудесна рубрика! Наистина по този начин се насочва вниманието към ценността на една картичка, такава каквато ние като творци влагаме в нея!Браво за идеята! Подкрепям я с две ръце!