17 април 2012 г.

Картичкофурии представя..... Addii / Андреяна

Днес в Картичкофурии ни гостува една много талантлива и креативна дама. Тя прави не само чудесни картички, тефтерчета, покани, но и се занимава с декупаж, изработва бижута и въобще с каквото се захване го превръща в нещо красиво. Казваме добре дошла при нас на Ади и и даваме думата да ви разкаже малко за себе си:
       Здравейте,изключително ми е приятно ,че съм на гости при Картичкофурии.Ще се опитам да се представя  накратко.Казвам се Андреяна или както повечето ме познават като addii.Омъжена за един търпелив съпруг и майка на прекрасна дъщеря!

По професия съм сладкар,макар и рядко да правя торти.Последната,която правих е ето тази

От близо 20 години имаме сладкарска къща и цялото семейство сме свързани с нея, моята задача е връзката с нашите клиенти и продажбата на сладките изкушения.Обичам работата си с хората,макар и по някога да ми е доста трудно.Рядко ми се случва да стоя без работа,когато нямам си търся такава .
   Покрай раждането на дъщеря ми ,по- точно след 1годинка ми  се случваше по-честичко  да си седим в къщи ...това беше момента на захласването ми по картичкоправенето.Спомням си първия път ,когато попаднах в темата във форума на БГ мама -онемях .Само разглеждах красотите на момичетата и ахках.Не ми трябваше много време да реша-това ще е новото ми хоби.Винаги съм залитала по приложните изкуства.Изчетох доста темички,направих си един голям списък с пособия и инструменти,които ще ми са необходими и се запътих към книжарницата.Накупих доста неща ,които и до ден днешен стоят неизползвани,но важна беше тръпката,със същото вълнение пазарувам и до ден днешен с разликата,че сега каквото купя го ползвам.Първата картичка се появи още същия ден,даже не беше една, а няколко.

Нямах търпение да ги покажа и да се похваля с тях.Така се появи моя блог,благодарение на Мързеланче,тя беше така добра да ми го направи,защото са ми малко далечни тези неща.Всички мои творения,със съвсем малко изключения са публикувани в него,чета с трепет всеки коментар там вече 2 години.
За тези 2 години, през които правя картички още не мога да открия любимия ми стил или техника,обичам да изпробвам нови неща и да разнообразявам работите си.Когато видя нещо красиво,винаги ми се иска да го пробвам и аз.
Всяка последна картичка ми е любима ,но имам няколко ,които са ми най-любими.


Всяка картичка,която ми е поръчана за специален човек и повод е направена от мен с голяма любов и желание.
Времето,което отделям за хобито си е в зависимост от работното ми време , от дъщеря ми, която е много кротка и успява де се забавлява и сама добре.Колкото по-малко време имам,толкова желанието и организацията ми е по-голяма.Всяка сутрин си правя план на деня до колкото е възможно,но задължително си определям неща ,които искам да свърша.Доволна и спокойна съм вечер когато съм успяла да свърша това ,което съм планувала.
Последно време отделям от времето си и за декупаж,а също така отново рисувам върху стъкло.Ами.. това мога да кажа за мен и за моето хоби накратко.Беше ми много приятно,надявам се и на вас.
Благодаря на Деси за поканата ,която ми направи и за чудесния блог Картичкофурии,благодарение на който се запознаваме и опознаваме с нови творящи личности  и се забавляваме с предизвикателствата.

Поздрави
                             Андреяна
Благодарим на Андреяна, че прие нашата покана и за милите думи за блога и за работата ни.

14 коментара:

Sisihrisi каза...

Колко красота има в това, което правиш Addii!

Le каза...

Беше ми приятно Ади! Пример си ми с твоята разностранност, продуктивност и ентусиазъм. Браво, следя теб, чрез творчеството ти от самото начало. И нито едно от трите неща, които посочих по-горе не си го променила за тези 2 години. Браво на теб!

Марияна каза...

Много ми е приятно Ади! Иска ми се след време да мога също като теб да мога да покажа творчеството си с гордост и удовлетворение! Нещата, които правиш са много уникални и красиви! Ще бъда щастлива още много години да се срещам с твоето творчество!!!

Addii каза...

Благодаря ви момичета за хубавите думи!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Ади, мила...радвам се на твоето гостуване тук! С голям интерес изчетох всичко за теб - с право ощ еот началото сме те нарекли "работна и неуморна пчеличка" . Бъди винаги така креативна, идейна и продуктивна!

Danina каза...

Добре дошла, Ади! Заслужена покана!!!
От самото начало, когато и аз като теб се намъкнах в темата на бг-мама по време на първото ми майчинство не можех да откъсна очи от твоите неща. Честно казано беше и все още си ми кумир...
Имам удоволствието да те познавам лично и мога да кажа, че твоята скромност, доброта и търпение се отразяват във всичко това, което правиш, а то е прекрасно, всичкото!
Продължавай все така да ни радваш и изненадваш с красотите си!

Unknown каза...

Страхотна е Ади :) Винаги има какво да покаже :) Тефтерче или картичка всичко е много хубаво :) Страхотен човек :) Продължавай все така напред и нагоре :) аааа тортата ммммм изглежда вкусна :)

Addii каза...

Как ме ласкаете с тези думи,благодаря ви от сърце!

isi каза...

Здравей Ади ! Приятно ми е да се запознаем . И аз изчетох всичко за теб с интерес -страхотна си ! Продължавай да ни вдъхновяваш и радваш!!

merypoppins каза...

Здравей, Ади!
Прочетох всичко с интерес и не се учудих много. Така си те представях - талантлива и неуморима!Продължавай да опитваш от всички хобита, всичко ти се отдава с лекота!

Miss Emerald каза...

Ади, приятно ми е да те видя тук! И ми бе изключително интересно да прочета всичко! Продължавай напред с нестихващия творчески устрем и разнообразие!

purple chicken каза...

Аз лично онемях докато разглеждах красотите, които сте сътворили.Възхищавам се на хора като Вас!Желая Ви много успех!

Addii каза...

Благодаря ви много!

*щурчо* каза...

Адии, изчетох всичко за теб на един дъх. Страхотна си..Харесвам всичко което правиш и го следя с огромен интерес.Беше ми приятно да науча повече за теб извън многообразните хобита.