24 април 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 111 - Обзор

Човек и добре да живее, идва краят на едно предизвикателство и започва друго. Като обобщение да споделя, че ме изненадахте. И зарадвахте. И вдъхновихте. Не очаквах, че изобщо някой ще откликне на тази не чак толкова лека тема. Както правилно забеляза едно от участвалите момичета - "винтидж" и "пролет" не се спогаждат лесно. Но нали това е целта на предизвикателствата. Да ни пораздвижат и предизвикат с творческа интерпретация. Да подскажат и потърсят необичайния поглед към нещата.
Да си призная всеки ден с нетърпение очаквах вашите картички. И в края на седмицата ми домъчня, че няма да има повече. Но пък винтидж пролетните ви картички бяха страхотни. Въздействащи, романтични, ретро. И за да не се отплесвам повече, ще споделя, че въпреки нелекия избор победителят е безспорен. Картичката е много, много добра. Има си Айфелова кула, ретро цветове, идейно подкъсана и закрепена с телбод хартия (три пъти се връщах да я разглеждам и все бях впечатлена). Това е картичката на Handmade by MaDe.Явно този стил й се отдава.

Благодаря, MaDe, че участва в моето първо предизвикателство.
Благодаря и на всички вас.

Благодарим на Дани за чудесното предизвикателство.

Честито MaDe, освен, че печелиш наградата на Dani ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш съответният банер, като добавиш текста КФП 111 6-16 април 2012г.

Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии по реда на участие:
Ani

Maria & Simeon

Ася

Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога.

Картичкофурии
 
Само добавете към него КФП № 111  6-16 април 2012г.

2 коментара:

Handmade_by_MaDe каза...

Много благодаря,Дани!Толкова много ме зарадва :)
Честито и на другите момичета!

Valchen каза...

Честито, момичета! Великолепни творения!