Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

6 април 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 111 "Винтидж пролет"

     За тези от вас, които не ме познават - аз съм Дани, обгрижвам блога "Dani's cards", и споделям с вас някои от моите идеи за картички, предимно във винтидж стил. Съвсем в духа на блога бих искала да ви предизвикам за една "Винтидж пролет" - пролетта, такава, каквато я виждате, но с ретро звучене.
Възможни са всякакви вариации и интерпретации - аз също ще ви насоча чрез моите картички - подсказки.Както и сами се досещате, става въпрос за леко състарен вид, за цветя, пеперуди, дръвчета, хора, каквото ви се харесва, стига да носи ретро пролетен дух. 
Победителя ще избера аз, а наградата е


Отпуснете се и творете, почувствайте пролетта, радостта, зеленината и свежестта, птичките и цветовете, ароматите и детския смях, неразумието и настроението - просто нямам търпение за вашите картички.
И изобщо не се стеснявайте, ще бъда строга, но справедлива :)


Благодаря на Дани  за прелестното предизвикателство.
Очакваме вашите участия до 23,59 часа на 16 април, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.0 Comments: