11 март 2012 г.

Истинска жена - True Lady

Днес искаме да представим на вашето внимание един нов сайт и едно ново предизвикателство.
Сайтът е TrueLady.NET и стартира своята дейност на 8март. В него можете да прочетете полезни и интересни статии за здраве, кулинария, отношения, работа, творчество, деца. Ще можете да откриете и рубрика с интервюта с интересни и вдъхновяващи хора, които живеят различно и променят света около нас. Както казват самите създатели на сайта "Ние предлагаме само още една гледна точка или идея, желанието ни е дамите сами да намерят най-доброто за тях решение, защото ценим уникалността и вярваме,че няма еднозначно решение за всяка една от нас."
По повод стартирането на своя сайт те искат да предизвикат вас, нашите картичкофурии, вижте как:

Скъпи Картичкофурии,
Много сме щастливи, че можем да ви се представим и заедно с вас да отпразнуваме нашето начало.  И така, аз се казвам Ралица и съм част от екипа на TrueLady.NET.

TrueLady.NET е най-новият информационен сайт, посветен на жените. Създадохме го с много любов и вярваме, че ще скоро ще се превърне в едно различно и вълшебно място, където всяка жена може да намери това, от което се нуждае. Ние знаем, че една истинска дама се вълнува от много различни неща и затова ще се постараем да ви предоставим кратки, но изчерпателни статии на разнообразни теми. Ще си говорим за красота, здраве, семейство, творчество, кулинария.  Ще ви запознаваме с прекрасни  хора. Ще ви разказваме интересни и любопитни факти. Всички статии в сайта ни са авторски, изпитани и консултирани със специалист от съответната област. И въпреки това ви призоваваме да ги използвате просто като една различна гледна точка, защото вярваме, че всеки човек е уникален и няма универсален подход, валиден за всички. Надяваме се да ви помогнем да преоткривате  себе си и да сме капка вдъхновение  в призванието ви на истински жени.

И както подобава на един сайт, посветен на жените, нашето официално начало бе на 08.03.2012г. По случай рождения ни ден решихме да ви предизвикаме с едно малко по-необичайно предизвикателство.  Покажете ни вашето усещане,  интерпретация или първото нещо , което ви хрумна, когато научихте за  нашата идея. Няма никакви други специални условия. Може да решите да направите картичка в цветовете на нашия сайт или да интерпретирате  името или идеята  ни.  Вдъхновението, което сме ви подготвили се намира тук:  http://truelady.net/ . А наградите- те също са малко по-необичайни, но нали всички творящи дами обичат и да са красиви..:)  Можете да ги видите на приложените снимки.
Подготвили сме три коплекта ръчно изработени бижута за трите картички, които ни грабнат най-силно.

-          Колие и обеци от принтиран седеф и цитрин + брошка от филц

-          Колие и обеци в розово и сиво + брошка от филц

-          Колие с камеа и кожена гривна с перла

Ние  вярваме, че творческите идеи не могат да бъдат съпоставяни,  затова следващите две награди ще разпределим по два различни начина.

За четвъртата награда  - Шаблон Завъртулки за машинка Биг Шот-  ще помолим всички участващи в нашето предизвикателство да гласуват за картичката, която най- много има харесва.  Имайте предвид, че не можете да гласувате за себе си.  Картичката, събрала най-много харесвания, ще спечели четвъртата награда.

Петата награда -  книгата "Приказки за подарък на чувствителни хора"  + колие  от филц  и мъниста ще определим с рандом генератор.

А сега за сроковете на предизвикателството. Добавете вашата картичка от 11 до 25 март.
От 26 март до 1 април ще протече гласуването, а на 2 април ще обявим всички победители.

И още нещо. Каним всички победители в нашето предизвикателство да ни гостуват . Разкажете ни за себе си , за нещата, които ви вдъхновяват,  за идеята и реализацията на своя проект.  Така ще покажем на други жени колко завладяващо е картичкоправенето.  Вярваме, че най-добрият начин за това е като покажем какво правят професионалиститте.  Освен това  всеки творец трябва да има място, където да покаже творбите си.
Това е от нас засега. Очакваме с нетърпение вашите проекти!  Желаем ви много вдъхновение!

Очакваме вашите участия до 23,59ч на 8 април, неделя.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.


4 коментара:

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Страхотна идея за нов сайт, кояйто вярвам,ще ни бъде много полезен!
Предизвикателството е наистина стрхотно..

Handmade_by_MaDe каза...

Добре дошли :),желая ви дълго,безаварийно,цветно,щастливо и усмихващо съществуване!Поздрави :)

Unknown каза...

На добър час!Винаги се радвам,на новите начинания,желая ви успех и много почитатели!

BEARKIS каза...

На добър час и от мен,за интригуващото ново начинание!!!:)))