2 март 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 106 Използвай пак или "Recycling"

Здравейте от мен Миглена Петрова migito.com! Радвам се, че отново имам възможността да ви предизвикам. Темата отново е свързана малко или много с мен. Като габровка и еколог винаги ме боли виждайки огромното количество отпадъци което изхвърляме всеки ден. В мен винаги напира желанието всяко нещо да бъде употребено максимално. Предизвикателството ми днес е точно това, с вече използвани материали, остатъци от домакинските дейности или неща които по принцип бихме изхвърлили да се помъчим да направим нещо красиво.

Картичката която ви представям е направена от останалия картон с който обличах миналата година учебниците на сина в един ужасен оранжев цвят, кашон, останали конци и списание. Картона го "до аранжирах" с акрилни бои. От кашона изрязах окръжността и с малко изонит стана нещо симпатично. В средата поставих и първия печат който направих сама. С много голямо усилие с пънча (не реже толкова тънка хартия) успях са изрежа и лентички за украса ...
Ваш ред е... Ще чакам с нетърпение!

Ще бъдат наградени четирима участника. Първа награда е възможност за покупка от 10 лв. от сайта www.migito.com, втора и трета награда са по три пакетчета (един пакет е от три листа хартия) авторска дизайнерска хартия и по един печат по избор. Наградата изтеглена на случаен принцип също ще е възможност за покупка от сайта на стойност 10 лв.

Благодарим на Миглена за "Зеленото" предизвикателство.
Краят на предизвикателството е 12 март понеделник 23,59 часа.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас. Желаещите да зададат предизвикателство в блога молим да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.


2 коментара:

Te4eto каза...

Темата е супер! И аз съм с две ръце за "нестандартните приложения" на неща, които изглеждат вече ненужни...

Mia каза...

Много интересна тема! С удоволствие ще разгледам всички участия :)