Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

27 януари 2012 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 101 "Картичка в ментов цвят"

Здравейте,
аз съм Рали от "Двете елши" и днес се пада мой ред да ви предизвикам.
Много обичам предизвикателствата с цветова комбинация. Но този път няма да ви мъча много много и ще ви дам по-голяма свобода. 
Така че ви предизвиквам да направите картичка, в която присъства цвета Мента. Не е нужно да е само той на картичката, в каква комбинация с други цветове, вие си решете, но той трябва да присъства на картичката ви, за да отговаря на изискванията. Той е толкова нежен, пастелен и романтичен, аз наистина обожавам да го използвам:)
Ето и малко вдъхновение от Интернет (източник http://www.elizabethannedesigns.com/blog/2010/01/21/retro-seafoam-mint-and-white/).
А ето какво измайсторих аз по темата:
Наградата за победителя, който ще изтегля по случаен принцип ще е това блокче хартии на Basic Grey - Лаудердейл и Пънч Черешов цвят.

Приятно забавление!
Рали


Благодарим на Рали от"Двете елши" за прекрасното цветово вдъхновение тази седмица.

Моля участвайте с НОВИ картички, направени по темата след нейното пускане.
Срокът на предизвикателството е 6 февруари, понеделник 23,59 часа.


0 Comments: