6 декември 2011 г.

Картичкофурии представя...Te4eto / Стефка Бешковска

Днес на гости в Картичкофурии е Стефка, по-позната като Te4eto. Искам да и благодаря, че прие поканата да участва в тази рубрика. Тя е много мила и отзивчива дама, която прави много хубави картички. Винаги е откликвала на молбите ми за помощ по работата ми в Картичкофурии. Харесвам всчко, което прави, но съм силно пристрастна към квилиг картичките и в лилавата гама. Ето какво ще ви разкаже тя за себе си:

Здравейте момичета,

Първо искам да благодаря на Деси за поканата да гостувам в Картичкофурии в най-празничния месец – за мен е чест!
Казвам се Стефка Бешковска и съм от гр. Севлиево, по-позната тук като Te4eto. Не знам какво да кажа за себе си – на 40 съм омъжена съм от 20 години (навършваме ги този месец) и имам две хубави, умни и добри момчета Александър на 19 и Борис на 16 години. Машинен инженер съм и ще си призная че ... съм ужасно разсеяна!

Винаги съм обичала да се занимавам с нещо, имам нужда да си доказвам че мога да направя това или онова и така съм преминла през доста разнообразни занимания плетене, шиене, оригами... и картичкоправене. Нямам спомен кога съм направила първата си картичка и коя е, но първата след която вече знаех, че искам да се занимавам с това по-често от необходимото е отпреди 2 години и половина и е ето тази
Куилинг техниката може би ми е любима, но не е единствената която ползвам и харесвам. Любими материали не мога да изредя нито пък инструменти – както повечето от нас искам всичко, но и много често използвам подръчни средства. Освен това не искам да си поставям ограничения и често смесвам техники и стилове. Картичкоправенето ме разтоварва и успокоява ...и ми взема от съня. Само ако имах повече време за хобито щях да направя чудеса... или нямаше да направя нищо.
Блога ми Шарени хартийки е на година и половина и го имам благодарение на съфорумките от bg-mamma, които повярваха в мен и ме навиха – благодаря ви момичета, това е моето място и всички сте добре дошли!
Като любима картичка не мога да посоча само една (мисля, че още не съм направила най-хубавата) – обичам си ги и ми е много приятно да зарадвам някого с нещо направено от сърце. Най-много от любимите ми картички съм подарила на мама – освен че тя им се радва и аз мога да си ги видя когато пожелая (егоистично, но факт). Съвсем естествено има такива, които повече си харесвам и много от тях са при любими хора, като голяма част са провокирани от предизвикателства зададени тук. Ето някои от тях:

За Картичкофурии съм казвала не един път, че са ми много на сърце. Обичам да разглеждам картичките на участниците в предизвикателствата и чрез тях да се „срещам” различни хора, гледащи в една посока. Харесва ми, че блога дава възможност на всеки да застане и от двете страни - и да зададе предизвикателство и да участва. Радвам се, че блога се развива. Пожелавам ни още много красота да споделим тук!

Благодаря ти, Те4е.

Наминавайте тия дни през блога, защото Те4еto ни е приготвила и един урок за снежинки.

Ако искате да поканим някого, искате да научите нещо повече за любимият си творец или искате да разкажете за себе си моля пишете. Ще ни бъде много приятно и вие да проявите инициатива в нашите нови рубрики.

7 коментара:

BEARKIS каза...

Добре заварила ще кажа,защото вече съм била тук!И творчески хъс ти желая,както и живи здрави да са любимите хора в семейството!
Мислех,че инженерите не са като мен(...разсеяни)хи-хи!
Хайде,другото го имаш в блога!

Le каза...

Добре заварила и от мен! Харесва ми как ясно и кратко си представила себе си. Типично и познато и за мен - много интересно. Видях и снежинките, много красиви, аз едва ли ще се справя с тази работа, понеже си изисква много внимание...но наистина много ми харесаха. Браво , Тече! Имаш моето уважение и поздравления!

Green-Eyed Girl каза...

Радвам се да те срещна и тук, Тече! За мен ти си една от най- добрите майсторки на куилинг в България (още ми е пред очите онзи твой гепард)... Радвам се, че те познавам, макар и само виртуално :) Продължавай да ни радваш с прелестите, които правиш!

Miss Emerald каза...

Тече, изключително ми е приятно да те видя и тук! Макар и пак само виртуално! Беше ми изключително приятно! Продължавай да ни радваш с още и още красота!

Маги каза...

Беше ми приятно и интересно да науча нещо повече за теб, Тече. Желаяти още по-голямо вдъхновение за много прекрасни творения!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Тече, добре заварила и от мен, защото и аз съм тук! Невероятно представяне, с интерес изчетох всичко, и гледайки прекрасните ти хрумки и творения ...само ще допълня останалите - радвам се, че те познавам!!!!
Продължавай да пълниш блогопространството с красота и интересни хрумки /и изобретения/!!!
поздрави, прегръдки и много усмивки от мен!

Te4eto каза...

Мили момичета, благодаря ви! Прегръдки и целувки!