Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

4 ноември 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 91 "Моето коледно настроение"

Здравейте от мен Светла Creative.Тази седмица ще имам удоволствието отново да Ви предизвикам в Картичкофурии.
Коледата е емоция.
Коледата е усещане. Магия.
Аромат и настроение.
Уют и топлина.
Любов и надежда.
Копнеж ...
А как ухае твоята Коледа? Моята е с аромат, носещ се от един невероятен чай, с вкус на ябълки и канела. И много топлина.


Покажи ми твоето коледно настроение върху лист хартия.

Наградката, която ще отнесе една от включилите се картички съдържа 36 листчета дизайнерска хартия, 5 бр. панделки и 3 бр. мои фигурки от велпапе.

Благодаря на Светла Creative за прекрасното предизвикателство.
Крайният срок за участие е 23.59 часа, 14 ноември, понеделник.


Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.


1 Comment:

Iva said...

Страхотно предизвикателство,благодаря на Светлето за невероятните фигурки,които изработва за нас,ще се включа с най-голямо удоволствие :)