5 октомври 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 85 - Обзор

Здравейте момичета.
Направо се чудя, останалите , които задават предизвикателства как се справят с избора на само една картичка за победител при всичката тази красота, която участничките показват. И в зададеното от мен предизвикателство "Черно и бяло" имаше СТРАХОТНИ картички , които дълго ме караха да се колебая коя от тях харесвам най-много.
Обаче,..искам да споделя,че една от всички картички наистина ме грабна от мига в който я видях и стана безспорен победител в моите очи.
Сигурно няма да е изненада за вас, които сте я видели.. Става дума за прелестната картичка на Miss Emerald . Наистина очаквах "Картичкофурия на седмицата" тази седмица да е различна от миналата, но..явно Miss Emerald е в страхотена творческа форма напоследък и наистина нейната картичка ми е абсолютния фаворит за това предизвикателство.


Реших също така, да дам специална допълнителна награда на първия участник, който се включи в предизвикателството , зададено от мен за бързата реакция.
И това е MaDe

Усмихнат ден и прекрасна седмица, пожелвам на всички Картичкофурии

Краси

Miss Emerald освен, че печелиш наградата на Красимира Иванова (*щурчо*) , ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 85 23 септември- 3 октомври 2011г.За да получиш наградата си напиши пощенския си адрес на мейла на блога.
MaDe честита награда и на теб!Очакваме и твоят адрес на мейла на блога.

В Картичкофурийско трио избрано от Картичкофурии тази седмица се наредиха по реда си на участие:
19. Valchen
22. Диди -Пеперудена дъга
31. Lara

Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 85 23 септември - 3 октомври 2011г.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

5 коментара:

Mila каза...

Честито, момичета :) Прекрасни картички сте сътворили! Много съм доволна, че виждам в избраните мойте лични фаворити :)

Miss Emerald каза...

Благодаря, Краси! Радвам се, че картичката ми толкова много те е грабнала, за да ме избереш за картичкофурия на седмицата. И честно казано - хем ми стана приятно, хем малко неудобно! Доста се учудих, когато прочетох, че Дени и Моргиана ми честитят победата в публикацията с черно-бялата картичка, мислейки си, че е за визитката, но като видях и съобщението от фейсбук буквално гледах и си мислех, че има някакво недоразумение. После видях твоята публикация тук и се усетих, че Моргиана всъщност не е написала "визитка", а "картичка". Благодаря и на вас, момичета за поздравленията и на теб Мила.
Честито и на MaDe за наградата за бърза реакция, честито и на картичкофурийското трио тази седмица - Valchen, Диди и Lara, която ни зарадва не само с хубава картичка, но и с прекрасно и чувствено стихотворение!

Handmade_by_MaDe каза...

Бърза,бърза...колко да съм бърза :).Благодаря,Краси!
Честито на Miss Emerald,картичката и наистина е уникална!Честито и на триото...хубаво предизвикателство и прекрасни проекти!
Хубава вечер от мен! :)

bejko каза...

Честито момичета !Прекрасни сте!

Cvety каза...

Честито, момичета! Имаше толкова предложения, кое от кое по-интересни, но вашите наистина са едни от най-готините! Поздравления!