Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 7 - Как да си направим салфетка или рамка с ъглов пънч

Как да намерим ново приложение на ъгловите пънчове ни учи Картичкофеята Адриана Салева . Тя подготви за нас урочето за Тема 7 от Лятна Карти...

2 септември 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 80 - Обзор

Здравейте!

Много съм щастлива , че успях да ви вдъхновя да развихрите въображението си и да покажете на какви невероятни красоти сте способни! С огромно удоволствие разглеждах всички участия и честно казано ми беше наистина трудно да избера победител, тъй като имаше толкова много красиви и различни картички! И тъй като в крайна сметка трябва да избера един победител, това ще бъде картичката на Веси – много ми хареса цветето от паус и въобще цялата композиция на картичката.


Реших да дам още 3 малки награди - комплект дигитални фонове от Rossi Designs
на три картичкофурии, чиито картички също много ми харесаха. Ето ги и тях по реда на тяхното участие:
Kalysto
Мария Генова
Mila

Благодаря на Ани за страхотното предизвикателство и обзора.

Честито момичета, пишете на мейла на блога за да получите наградите си!

Веси, освен, че печелиш наградата на Ани, ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 80 19 - 29 август 2011г.За да получиш наградата си напиши пощенския си адрес на мейла на блога.
4 Comments:

slan4eva said...

Много съм развълнувана :) Признавам си, че вложих доста емоции в това предизвикателство и , че ми беше много на сърце. Благодаря за оценката на труда ми!:))

KalySto said...

Благодаря че харесахте моята фея,тя ми е много любима! Пък и конкуренцията беше страхотна! Поздравления на победителката!

Мила said...

Честито на Веси - супер стилната картичка!
Честито, момичета,сътворилисте страхотни неща :)
Искам да благодаря на Ани за вдъхновението и за радоста, която ми донесе с него :)

Veselina said...

Благодаря ви, момичета, благодаря Ани, за това, че харесахте моята картичка и за всички хубави думи! Имате възхищението ми за цялата сътворена от вас красота и пожелание за бъдещи успехи!