29 юли 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 77 Карирана Картичка

Направо се чудя при такова красноречиво заглавие дали вместо да четете това, което ще Ви напиша, няма да се втурнете към хартийките и джунджурийките.:)
Все пак ако някой не е разбрал - Днес Ви предизвиквам да направите картичка, на която да има нещо карирано - било то хартията или пък някое карирано цвете, копче или пък рокля... всичко за което се сетите стига да е карирано.:)
На добър час с творенето, дами!:)

Наградата за победителя е ваучер за 15 лв. за покупки от магазинчето ни.Както обикновено, пускайте линковете си до 23,59ч. в понеделник 8 август 2011г. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Ем, Рали, Гери и Злати) картичка. Могат да участват само нови картички – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Ето малко вдъхновение от нас:
Ем
 Гери
 Рали

 Злати

Карирани усмивки,
Гери

Благодаря на Гери и екипът на Двете Елши за прекрасното предизвикателство.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 8 август, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.


Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.


Няма коментари: