8 юли 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 74 - "Птички "

Здравейте!
Хрумвало ли ви е, че лято може да означава нещо различно от плаж и море?

В разгара на лятото, когато всички мислят за почивка, ние от Greta's Art решихме да събудим любовта към природата.

Ако сте се разхождали скоро в планината или в близкия парк, то вече сте срещнали героите от новото ни предизвикателство.
Става дума за птичките - пъстри или черни, чуруликащи или грачещи, летящи ниско или високо, кацнали на клонче или в гнездо.
Условието е във всяка картичка да присъства поне една птичка.
С нетърпение очакваме вашите предложения.
А ето и нашите:

Един от участниците, избран от нашия екип ще спечели ваучер за пазаруване от Greta's Art на стойност 15лв.Благодаря на Грета и на Greta`s Art за интересното предизвикателство.
Краят на предизвикателството е 23,59 на 18 юли, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.