Каним ви да се включите в Картичкофурийско албумено предизвикателство 7 - "Коледен албум" със спонсор екипът на Талантино. Консултант на предизвикателството е Силвия Спасова. Очакваме вашите албуми до 11 януари.

Картичкофурийска Коледа 2018г!

Картичкофурийска Коледа 2018г!
Под тази публикация с коментар можете да се запишете в коледната размяна до 23,59 ч. на 11 декември 2018 г.

17 юни 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 71 "Ангелско предизвикателство"

Здравейте и от мен, аз съм Ками /kami_bonbona/ и тази седмица ви предизвиквам аз.Тъй като ангелчетата са ми любими, без дори да се замислям тема ми е "Ангелско предизвикателство".Условието е само на вашата картичка или проект да има нещо напомнящо ангели- дали пухкави облаци, крила или ореол вие решавате.
Надявам се да ви хареса предизвикателството, а ето и нещо за вдъхновение :


Наградата е скромна, но ще се радвам да е полезна на победителя.И само още нещо, блогът ми прави точно една годинка затова ще дам малък подарък-изненада и на Трио-то :)
 Благодаря на Ками за интересното предизвикателство. Надявам се, че ще има много любители на ангелчетата и ангелските картички.
Крайният срок за участие е 23,59ч  на 27 юни, понеделник.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Ако искате да участвате в някое от текущите предизвикателства, можете да се възползвате от линковете в полето Текущи предизвикателства, които са в дясното странично поле на блога.

Следете и нашите нови рубрики, информация за обновяването на които има под заглавният банер на блога.


Няма коментари: