Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

11 юни 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 68 - Обзор

Здравеите, дами!
Ето че дойде време за награди! Тези дни всички твориха неуморно и имаше много прекрасни кандидати за първото място. Но победителят е един и тази седмица това е CraftDiva, която впечатли всички с прелестната картичка-рокличка, която е сътворила!


Честито и ще очакваме мейл на sales@2elshi-shop.com, за да получиш наградата си.
Много слънчеви дни и много усмивки от мен
Ем


Благодаря на екипа на Двете елши за предизвикателството и обзора.

CraftDiva, освен, че печелиш наградата на Двете елши, ти си и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП № 68 20 - 30 май 2011г.


В Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии тази седмица се подредиха по ред а на участието си:

ЦветиGreen-Eyed GirlDN boutique


Честито момичета, вие също можете да използвате нашият банер, който се намира в дясното поле на блога. Само добавете към него КФП № 68 20- 30 май 2011г.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

0 Comments: