7 февруари 2011 г.

Картичкофурийско предизвикателство 51 - "Картичка с перли"

Честит Петък, картичкофурии!:)

Днес в седмичката на Двете Елши, ще Ви предизвиквам аз - Гери.

Знам си, че хич няма да Ви затрудня, но за сметка на това се надявам да Ви е интересно. Този път Ви давам максимална свобода, единственото условие, за да участвате в предизвикателството е на картичката Ви да има ПЕРЛИ.

Няма значение дали ще са малки перлички за декориране, дали иглите, които ще затъкнете ще са с нанизани перли или пък дамата на картинката, която сте използвали носи бижу от перли, важното е някъде по картичката Ви да има перли.

Както обикновено, пускайте линковете си до понеделник, 7 февруари 2011г.

Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери) картичка. Могат да участват само нови картички – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

Наградата за победителя е този комплект дървени рамки на Scrap Desirs.Ето и малко вдъхновение от нас:

Гери:Ем:Рали:


Светла:С пожелание за нестихващо вдъхновение,
Гери

Благоря на Гери и Двете Елши за перленото предизвикателство. Коя жена не обича перли, пък били те и на картичка.
Крайният срок на предизвикателството е 22,59 на 7 февруари.


Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.Желаещите да зададат предизвикателство в блога моля да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

Все още имате време да се включите в Картичкофурийско предизвикателството № 50 "Сладко" на Ivolina.
Крайният срок за него е 23.59 часа в понеделник 31 януари.1 коментар:

Deni каза...

Здравейте! Не знам защо, но като кликна върху линка с името ми, се отваря не поста с перлената картичка, а последната , качена в блога ми. Трябва ли да пусна нов линк?