Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

4 декември 2010 г.

Нов продукт за съхранение на линкове - стъпка по стъпка.

Кликвате върху бутона Click here to enter.

Зарежда ви нова страница , в която се поставя линка.Ето стъпките:

1. Link it to: в това поле копирате адресът на вашият линк.

2.Caption or Title: в това поле пишете вашето име/никнейм

По опита на Лара се установи, че не приема кирилица!

3. Your email: Пишете вашият мейл.

4. Наискате бутона From web

След тази стъпка ви зарежда страница за избор на изображение от вашият блог, по същият начин беше и при старият Линки.Избирате изображението , което искате да се вижда.

След като натиснете върху избраното изображение зарежда вашата снимка в малка програмка, в която можете да коригирате размер, да я завъртите и прочие.

Натискате бутона OK

Линкът вече е качен.

0 Comments: