12 ноември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 41 - Картичка с рамка

Мили Картичкофурии, днес искам да споделя с вас една много вълнуваща новина. От днес стартира още една спонсорска седмица в блога Картичкофурии.
Бях изключително щастлива, когато преди 9 месеца малко след създаването си Двете Елши стартираха със своето първо предизвикателство тук в Картичкофурии и започнаха всеки месец да задават много интересни теми и да дават чудесни награди.
Днес е отново такъв радостен ден за мен, защото всеки месец ще има и едно предизвикателство задавано от Greta`s Art. Всички сигурно сте посещавали и сте пазарували от този нов в нашите среди магазин . Ако не сте то възползвайте се и го посетете. Сигурна съм, че ще намерите много съблазнителни и интересни неща, които ще са ви полезни, когато създавате вашите творби. Убедена съм, че ни чакат много интересни моменти с новите предизвикателства.

От днес всеки втори петък от месеца ще бъде денят за предизвикателствата на Greta`s Art.
Ето това е първото:

Здравейте скъпи Картичкофурии!
Време е за нещо ново,
Време е за нещо различно,
Време е за Рамки.
Това е темата на новото Картичкофурийско предизвикателство зададено от Greta’s Art.
Нашето условие е само да използвате една или няколко рамка във вашата картичка.
Рамка е широко понятие и затова няма да правим повече уточнения. Не искаме да ви поставяме в "рамки". Чувствайте се свободни да творите на воля!
С нетърпение очакваме вашите картички с рамки.
Прекрасно е, че и занапред ще задаваме теми, ще ви мотивираме и вдъхновяване.
Рамкирайте, усмихвайте се и се забавлявайте!


Наградата за победителя, който ще бъде избиран от Грета, ще бъде ваучер на стойност 15 лв за закупуване на материали от магазин Greta`s Art.

Благодаря на Грета за интересното предизвикателство. Хайде на рамките;)
Крайният срок за участие е 12,30 в понеделник 22 ноември.

Моля, да участвате с нови КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може, добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.


Все още имате време да се включите в 40-то Картичкофурийско предизвикателство Снежинки на Юлия Андреева - July Art. Не пропускайте своя шанс да спечелите някоя от нейните чудесни награди. Предизвикателството приключва в 12,30 ч в понеделник 22 ноември.

2 коментара:

Le каза...

Браво, чудесно...всичко става все по-професионално

Анонимен каза...

Растаможка Киев, Одесса
Консультации ВЭД
Дима Литейный
logisticskiev7@yandex.ru
+38 093 318 1567