15 ноември 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 40 - Обзор

Въпреки почти лятното време навън тук при Картичкофурии валя обилно сняг по време на последното предизвикателство. Наваляха 91 картички със снежинки, което е нещо като рекорд в блога. Повече картички е имало само в благотворителното предизвикателство за СОС Детски селища.
Време е за победителите.
Първият избор е с рандом генератор и това е


Това е Verdji и нейната картичка Снежинка за готвачи.


Verdji, ти си и Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №40 5 ноември - 15 ноември 2010г.

А това е написала Юлия като обзор на предизвикателството Снежинка:

Момичета, както вече писах свят ми се зави от толкова красота, и съм безкрайно благодарна на всяка от вас за труда, желанието и креативноста, която проявихте! Направихте ме много щастлива и ме усмихнахте за седмици напред! Радвам се, че темата ми толкова много ви допадна и ме засипахте с картички коя от коя по-хубава! И понеже аз самата не обичам да чета дълги писания минавам направо на победителите:
Наградата за куилинг снежинка печели Деляна /не можах да реша коя от двете снежинки е по-хубава, защото са уникални/

И понеже не успях да се спра на един победител /исках всички да наградя, но няма да мога/
Ето победителите по реда на участие:
Светлето: Creative

Lionelsa

Ели Василева

Meri

Lidiya

Нети

Димитрина

Течето

Наградите може да не са всички като тaзи на снимката, но ще е нещо различно и полезно ;)
За мен беше чест и удоволствие да бъда предизвикваща и да изживея цяла седмица посветена на вашите творения по моята тема! Благодаря ви!
Юлия

Благодаря на Юлия за чудесното предизвикателство, което привлече толкова участници и за наградите, с които зарадва толкова много хора.

Моля всички наградени да напишат адресите си на имейла на блога, за да получат наградите си.

Надявам се да се включите и в новото предизвикателство Картичка с рамка на Greta`s ArtКрайният срок за него е 12,30ч в понеделник 22 ноември.

Картичкофурии търси желаещи да задават нови предизвикателства в блога. Ако вие искате да дадете предизвикателство или имате някакви други идеи, които да помогнат за подобряване работата на блога, моля да пишете на имейл cardsaddicted@gmail.com. Включете се и помогнете да направим Картичкофурии още по-интересно място за всички нас.
Желаещите да зададат предизвикателство в блога искам да помоля първо да прочетат страницата Как се задава предизвикателство.

6 коментара:

Lidiya каза...

Благодаря ти, Юле! Много се радвам, че сред толкова красота и нежност се спря и на моята картичка!!Поздравления на всички отличени!

Юлия Андреева каза...

Честито на всички отличени! Нека обаче и другите се чувстват победители - всички станахме участници в рекорд - надявам се скоро да го счупим - ще го направим нали!?

Lionelsa каза...

Юле, благодаря за прекрасната тема на предизвикателството и многото красоти, които вдъхови да бъдат създадени!Никога не съм предполагала, че има толкова начини за правене на снежинки и някои от тях ме заплениха да опитам нови техни. Благодаря и за това, че усмихна толкова много хора, включително и мен!

Dimitrina каза...

Поздрави за всички участици! Всички картички са уникални!
Честито на спечелилите! Благодаря за нагрдата! Предизвикателствата са изумителни, и ако до сега нямах куража да се включвам, то за напред смятам да участвам активно!
Благодарности на организаторите! УСПЕХИ!

Te4eto каза...

Я, и аз там! Благодаря, за мен е чест да съм сред отличените при толкова много и красиви включвания тази седмица! Юлия, напълно те разбирам за трудностите при избора... аз не бих могла да се справя.
Поздрави на всички участници и приятен ден!

Meri каза...

Изумена съм , че и аз съм една от наградените. Наистина не очаквах да съм редом до толкова красиви картички.Честито на всички победители и поздрави на всички останали , които се бориха достойно :)
Специални благодарности и от мен!