Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

26 октомври 2010 г.

Третото Картичкофурийско Blog Candy. - победител

Третото Картичкофурийско Blog Candy преключи!Време е Рандъма да изтегли неговият победител.
Първо искам да благодаря на всички, които се включиха. Благодаря ви за милите и сърдечни думи на всички вас приятелите на Картичкофурии. Надявам се, че блога ще има още много приятели и почитатели и че ще се увеличават любителите на картички.

Участниците в кандито са 34, а наградата е една за съжаление. Така че победителят е:


Това е Иренка - "Irena's creations"
Иренка, честито! Моля те да си напишеш адреса на имейла на блога, за да можеш да си получиш награда.

Благодаря на всички за милите думи и поздравленията. Ще се опитам и да изпълня препоръките, които сте направили.

Искам да ви представя новите страници на блога, в които ще можете да видите подредени линковете към всички предизвикателства давани в блога до сега, а също и победителите в тях станали Картичкофурия на седмицата. Линк към тях можете да намерите в дясната колона на блога.

Все още имате време да се включите в 38-то Картичкофурийско предизвикателство "Love letters" или "Script / newspaper" на Нана. Не пропускайте своя шанс да спечелите нейната великолепна награда. Възползвайте се от удълженият срок за участие. Предизвикателството преключва в 12,30 ч в събота 30 октомври.

3 Comments:

Irena said...

Не съм вярвала, че точно аз ще бъда късметлийката която ще спечели прекрасната награда спонсорирана от Мариана.
Много благодаря.
Изпращам много прегръдки и усмивки :)

Ганима said...

Честито Ирена! :)))

Kras said...

Честито na Ирена!